DROGIRANI VOZAČ GA UDARIO I BACIO POD KAMION: Novi detalji saobraćajne nesreće sa smrtnim ishodom na Ibarskoj magistrali

 DROGIRANI VOZAČ GA UDARIO I BACIO POD KAMION: Novi detalji saobraćajne nesreće sa smrtnim ishodom na Ibarskoj magistrali

FOTO: RINA

Poznati novi detalji teške saobraćajne nesreće koja se sinoć dogodila na Ibarskoj magistrali.

Vozač koji je sinoć izazvao saobraćajnu nesreću na Ibarskoj magistrali u blizini mesta Mojsinje, zadržan je u policijskoj stanici u Čačku nakon čega će biti sroveden kod nadležnog tužioca.

– Testiranjem je utvrđeno da je upravljao vozilom “mercedes ml” pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, tačnije kokaina, kao i da je u tom stanju izazvao saobraćajnu nesreću – potvrdio je u policiji.

Prema rečima očevidaca ovog tragičnog događaja sve se odrigralo u nekoliko trenutaka, a nesreća je odnela jedan mlad život, dok je drugi muškarac teže povređen.

– Vozač automobila koje se kretalo iz pravca Čačka skretao je sa magistrale u perionicu pored puta i čekao da prođe kamion koji je dolazio iz suprotnog smera. Nažalost, sustigao ga je vozač mercedesa koji nije zakočio na vreme, udario ga sa zadnje strane i svom silinom prebacio u suprotnu traku, pod kamion – kažu meštani Mojsinja.

Nastradali muškarac nalazio se na mestu suvozača i u trenutku nesreće ispao je iz vozila.