DRAMA – UMALO IZGUBILA ŽIVOT! Stanija doživela UŽAS – bio je samo jedan UBOD, sve se odigralo prebrzo

 DRAMA – UMALO IZGUBILA ŽIVOT! Stanija doživela UŽAS – bio je samo jedan UBOD, sve se odigralo prebrzo

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Starleta Stanija Dobrijević oduvek je važila za jednu od najatraktivnijih domaćih starleta i učesnica rijalitija. Da vreme prolazi i da dolaze mlađe devojke, to je neminovno, te borba za mladoliki izgled uvek predstavlja izazov damama sa javne scene.

Stanija je uvek javno pričala o korekcijama na svom telu, ali do sada nije otkrila da je prilikom jedne, umalo mogla da umre, jer je alergična na hijaluron.

Stanija, Kristijan, Tomović
Foto: Zoutube/printscreen/AmiG Show

– U našoj prirodi je da volimo lepo da izgledamo i kako vreme prolazi, pristalica sam svega za podmlađivanje. Ne volim kada se lažu devojčice, da su mi zadnjica i zubi veštački, da sam vadila rebra, možemo svima na rendgenu da dokažemo suprotno. Radila sam grudi nekoliko puta. Sada sam se ugojila sedam kila, sve mi ode u zadnjicu i u obraze i onda ljudi misle da sam nešto radila na licu. Ne smem na licu puno šta ni da radim, pre pola godine sam mogla da umrem – započela je Stanija.

– Alergična sam na hijaluron, i ranije sam imala reakciju na ustima, i onda smo radile na licu. U momentu dok mi je doktorka davala injekcije, desila se alergijska reakcija, hvala Bogu, doktorka me je bocnula i povratila. Gušila sam se i osećala da gubim sebe, bilo je strašno. Doktorka mi je rekla da bih umrla posle 20 minuta da ona nije ovako reagovala. Estetski zahvati nisu za igranje i treba pažljivo da se bira kod koga se radi – zaključila je dobrojevićeva.

Stanija Dobrojević
Foto: Srbija Danas


Pročitaj još