DRAMA U PESTONICI: Pijani policajac izazvao udes – pa se POTUKAO sa građanima koji su mu pritekli u pomoć!

 DRAMA U PESTONICI: Pijani policajac izazvao udes – pa se POTUKAO sa građanima koji su mu pritekli u pomoć!

Svedoci udesa su prišli vozilu videvši da iz njega niko ne izlazi i tom prilikom je pijani policajac udario jednog od njih.

Pijani policajac izazvao je saobraćajnu nezgodu u Zagrebu, upravljajući automobilom brzinom većom od 100 kilometara na čas, a potom se potukao sa nekoliko građana koji su prišli da mu pomognu.

Reč je o 41-godišnjem policijskom službeniku iz Sektora kriminalističke policije u Zagrebu, koji vreme nezgode nije bio na dužnosti, prenose hrvatski mediji.

Prema nezvaničnim saznanjima, policajac je automobilom marke “bmw”, u kojem se nalazio sa prijateljem, uleteo u usku slepu ulicu brzinom većom od 100 kilometara na čas, udario u ogradu i zaustavio se na livadi nekoliko desetina metara dalje.

Svedoci udesa su prišli vozilu videvši da iz njega niko ne izlazi i tom prilikom je pijani policajac udario jednog od njih šakom u glavu, polomivši mu kosti lica.

Ubrzo je pozvana policija, nakon čega je pijani vozač priveden u policijsku stanicu.

Iz zagrebačke policije su se oglasili saopštenjem u kojem je navedeno da je saobraćajnu nezgodu prouzrokovao muškarac koji je imao 1,4 promila alkohola u organizmu koji se potom fizički sukobio sa nekoliko građana.

– Vozaču i 58-godišnjem građaninu pružena je lekarska pomoć u bolnici “Sveti Duh”, gde je utvrđeno da je građanin zadobio teške povrede – navode iz policije.