DRAMA U KUPINOVU! Supruga Mikija Đuričića proživljava HAOS – rešila da se OBRAČUNA sa bivšom zadrugarkom

 DRAMA U KUPINOVU! Supruga Mikija Đuričića proživljava HAOS – rešila da se OBRAČUNA sa bivšom zadrugarkom

Foto: Srbija Danas

Supruga Mikija Đuričića navodno je proživljala pravi haos zbog Mine Vrbaški i njenih priča o druženju sa pčelarom iz Kupinova. Naime, kako prenose mediji, Angelina želi da se suoči sa Minom, zbog priča o tome da je sa Mikijem koristila nedozvoljene sipstance. 

– Tu priču je pokrenula Mina Vrbaški. Ona je rekla pre nekoliko godina svojoj majci Ivani kako je, navodno, probala neke nedozvoljene suprstance sa Mikijem. Ivana je sve te navode pustila tada u medije, ali se to tada zataškalo, međutim, opet se pokrenula ista priča i stigla je do Angeline, pa je normalno što žena sad od Mikija traži istinu, ipak ima sa njim dete i ne pada joj na pamet da rizikuje – objašnjava izvor blizak Mikiju, dok Mina Vrbaški ne želi da priča na tu temu.

– Ne dajem više nikakve izjave za medije jer sam se povukla iz javnosti. A što se tiče Mikijeve porodice, nemam dodirnih tačaka sa njima niti bilo kakav kontakt – rekla je kratko Mina koja je otišla u Norvešku kod dečka.

Miki-Đuričić
Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

– Angelina kada je čula tu priču ni malo joj nije bilo prijatno, pogotovo što ona ne voli da se od nje nešto krije. Zato je pokušala da stupi u kontakt sa Minom, ali joj se ona nije javila, čak joj nije ni odgovorila na poruku. I njena majka Ivana beži, promenila je broj mobilnog, pa ni nju više ne može da dobije. Angelina je očajna, juri na sve strane da sazna istinu, ali svi ćute. Miki kada bude saznao šta su sve i ko je pričao o njemu poludeće. On mnogo voli Angelinu i poješće se kada sazna da su je nervirali – kaže izvor za “Star”.