DRAMA U DOMU KULIĆA: Marija izbacila Ivana Marinkovića iz kuće, želeo OVO da učini sa sinom Željkom?

 DRAMA U DOMU KULIĆA: Marija izbacila Ivana Marinkovića iz kuće, želeo OVO da učini sa sinom Željkom?

Sin Miljane Kulić i Ivana Marinkovića, Željko, nedavno je proslavio peti rođendan, a iako je njegov otac prvi put prisustvovao takvom događaju, sada ga je nesuđena tašta Marija Kulić izbacila iz kuće.

Kako navodi izvor, Marija i Ivan su se posvađali na samj proslavi! Pred kraj rođendana ušli su u žestoku raspravu, a Miljana je čak stala u odbranu oca svog deteta.

Miljana Marija Kulić i Ivan Marinković

Sve je počelo pričom o Željkovom prezimenu, te je Ivan naveo da će pustiti sina da postane punoletan i da tad odluči kako želi da se preziva jer je to najispravnije. Kako je Mariju ta tema pogodila, počeli su da se raspravljaju.

– Mariji je bolna tema sve vezano za Željka, jer ga Ivan do sada nije prihvatao i ona ne može da dozvoli da on sada detetu promeni ceo život. Ona je srećna što Željko ima tatu kod kog uvek može da ode, da se viđaju, čuju, ali ona u svojoj glavi ima da će Željko da nastavi lozu Kulića i da nema potreba da se uopšte raspravlja o njegovom prezimenu i promeni istog – ispričao je izvor, a zatim dodao šta je sve Marinković rekao.

stori

– Ivan je spomenuo da on neće uticati na to i da će dopustiti Željku da odluči kako želi da se preziva. Marija je skočila kao oparena, počela je da viče na njega i govorila da sigurno Željko neće da menja prezime. Ivan je pokušao na fin način da joj objasni, ali nije vredelo. Svašta mu je rekla, pa čak i da se vrati za Beograd – nastavlja izvor za Star.

– Miljana se tada umešala i rekla je Mariji da ne može da se ponaša kao da je Željku mama i da se slaže sa Ivanom da je najispravnije da dete kad poraste i postane svoj čovek odluči sam kako i šta. Rekla je da možda on baš želi da se preziva Marinković i da ima prezime oca, što je ispravno. Bilo je baš žestoko, na kraju je Siniša smirio strasti – završava izvor.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.