DRAMA U AVIONU u kom se nalazila Slađa Alegro: “Saopštili su nam da zauzmemo stav za PAD!” Morali PRINUDNO DA SLETE

 DRAMA U AVIONU u kom se nalazila Slađa Alegro: “Saopštili su nam da zauzmemo stav za PAD!” Morali PRINUDNO DA SLETE

Foto: Srbija Danas

Pevačica Slađa Alegro je sa suprugom Zoranom Dragašom krenula iz Beča za Beograd, međutim kako su ispričali, desila im se neprijatnost u inostranoj kompaniji tokom leta na ovoj relaciji.

Naime, nakon nekog vremena osetili su turbulenciju tokom leta, pa su morali prinudno da slete u Budimpeštu, gde se trenutno nalaze.

– Posle 20 minuta leta počela je neka čudna turbulencija na letu Beč – Beograd. Avion nisko leti… Stjuardese saopštavaju da zauzmemo stav za pad. Slećemo prinudno za Budimpeštu. I sad čekamo instrukciie za dalje – rekla je Slađa Alegro za “Blic”.

Slađa Alegro
Foto: Instagram Printscreen/sladja.allegro

Inače, Slađa je nedavno ispričala da joj najviše prijaju putovanja sa porodicom, a putem društvernih mreža mnogi su se uverili da svaki slobodan trenutak koristi da poseti banju ili selo.

– Stalno mi negde zujimo, volimo da odemo kod babe u Foču, ja se tamo najviše odmorimo, ali i svekrva me baš pazi. Ništa ne radim, samo spavam i odmaram, pravo odmaranje! Ponekad se šalim i kažem kada će ta penzija, ali ne čekam jedva (smeh), to kažem kada sam umorna – našalila se Slađa.

BONUS VIDEO: “Ne družim se sa ljudima sa estrade!” Barbara Bobak otkrila da li joj neko od kolega podmetao nogu