DRAMA – ĆERTIĆ IZLETEO NAPOLJE! Pobesneo zbog zadrugara i izašao: “Ja sa KLOŠARIMA ne delim kadar!”

 DRAMA – ĆERTIĆ IZLETEO NAPOLJE! Pobesneo zbog zadrugara i izašao: “Ja sa KLOŠARIMA ne delim kadar!”

Dok je Uroš Ćertić izlagao o svojim sukobima u “Amneziji”, u studio je stigao i Predrag Lazić Peca, koji je bio pomenut.

– Ja sa klošarima kadar ne delim – rekao je Uroš i izašao iz studija.

– Od mene niste čuli da nekome prvi psujem majku, oca, to je bilo kad je čovek indirektno meni psovao majku. Kaže da ga je neko udario sa leđa. On je prvi udario Bilala. Proziva Tamaris i Adama – rekao je Peca, izašao iz studija.

Uroš Ćertić i Zvezdan Slavnić su za to vreme hteli da popričaju ispred studija, ali je Uroš odlučio da se vrati nakon Pecinog upada.

– Da ne bude zabune. Ja čoveko koji je živa legenda mog kraja sam pokazao poštovanje time što nisam upao ovde (Zvezdanu Slavniću). A sa fukarom (Pecom) ne delim kadar. Ja iz poštovanja nisam ušao ovde kod Zvezdana, čovek ima ime i prezime. Ne želim nikakav kontakt, nikakav rođendan, nisam otišao ni na rođendan Marka MMA jer je rekao da sam ogovarao sa Zoricom – pričao je Uroš.

Ćertić je istakao i da smatra da ima 6 devojaka u kući koje se bave najstarijim zanatom.

– Ako jedna devojka iz Vojvodine bude otvorila usta, pobeći ćete svi odavde. Dve od tih šest devojaka su mi drage, bliske, sa jednom sam u toplo-hladnim odnosima. Mnogo smo informisani. Mnogo mućnite glavom, da ta devojka ne otvori usta. Švajcarska, Austrija, Marbelja, Dubai itd. 500 evra, 1.000 evra, ležalje u prvom redu, baldahini… Da ponovim, šest vas je ovde koje se bavite ili ste se bavile najstarijim zanatom – zaključio je Ćertić.

Detaljnije pogledajte u videu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *