DRAGANA MIRKOVIĆ SA ĆERKOM NA METI PLJAČKAŠA? Sve su unapred ISPLANIRALI, one NISU IMALE POJMA…

 DRAGANA MIRKOVIĆ SA ĆERKOM NA METI PLJAČKAŠA? Sve su unapred ISPLANIRALI, one NISU IMALE POJMA…

Dragana Mirković imala je nedavno nastup u Parizu gde je otišla sa ćerkom Manuelom kako bi kasnije provele nekoliko dana u prestonici Francuske, međutim, doživela je neprijatnu situaciju kada se našla na meti pljačkaša, prenose domaći mediji.

– Ni Dragana ni Manuela nemaju pojma da je ta noć obema mogla da presedne. Ti lopovi koji godinama kradu po Evropi imaju dojave kada ko od poznatih iz Evrope ili sveta dolazi u Pariz i onda po tome planiraju pljačke – rekao je izvor.

– Tako su saznali da dolazi Dragana, pa su se odmah raspitali gde će odsesti i u kom apartmanu. Oni imaju po hotelima sobarice i čistačice koje im to javljaju. Pljačka je planirana za noć kada je pevačica imala nastup. Naravno, Manuela je sve vreme bila sa majkom u klubu, a lopovi su samo čekali znak svojih doušnika da je apartman prazan i da oni mogu da deluju – rekao je izvor i otkrio da je sve raskrinkala sobarica koja ne radi zabranjene poslove, koja je primetila šta se sprema i zapretila da će zvati policiju, te je šteta sprečena, piše “Republika”.