Dragan Stojković Bosanac PROGOVORIO O PORODIČNOJ DRAMI I SINU! Istina isplivala na videlo – Sve demantovao!

 Dragan Stojković Bosanac PROGOVORIO O PORODIČNOJ DRAMI I SINU! Istina isplivala na videlo – Sve demantovao!

Aleksandar Stojković, sin kompozitora Dragana Stojkovića Bosanca priveden je u maju mesecu zbog nasilja u porodici, a kako “Republika” saznaje, on je maltretirao oca, zbog čega ga je otac odmah prijavio policiji. Alekandru je tada bio određen pritvor zbog krivičnog dela nasilje u porodici, a sve po odluci tužilaštva.

Kada je sproveden dokazni postupak, Aleksandar je negirao navode da je na bilo koji način napao oca, a Dragan Stojković je iznenada povukao svoj iskaz, odnosno iskoristio zakonsko pravo da ne svedoči protiv sina, nakon čega je prijava odbačena.

Dragan-Stojković-Bosanac
Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

Portal “Republika” kontaktirala je Dragana Stojkovića Bosanca, kako bi čuli šta je po sredi.

– Ne znam odakle vam informacija da je moj sin prebio bilo koga. Mislim da to nema nikakve veze s mojim Aleksandrom. Ne interesuju me takve stvari i ne znam ko šta tvrdi. Ne želim da diskutujemo o ovome, za takve priče mogu da vas tužim – izjavio je Bosanac za “Republiku”.

Podsetimo, njegov sin je burno reagovao na pitanje o nasilju, pa je momentalno sve negirao.

Dragan-Stojković-Bosanac
Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

– Nemam pojma o kakvom se nasilju radi i odakle vam to da sam napao oca. Zemlja se ruši, sve nam ide nizbrdo, a vi se bavite time da li je moj otac vozio levom stranom kolovoza i šta sam ja radio. Snimam vas sve vreme dok pričamo i da znate da sledi tužba. Moj advokat i ja ćemo za dva, tri dana da dođemo do vaše redakcije, pa ćemo da pričamo. Možemo da pričamo o nekim drugim stvarima, ovo što meni radite je uznemiravanje. Ja sam čovek koji je doktor nauka, a vi me povezujete sa nekim nasiljem u porodici! Ne mogu da slušam ove priče, a ako nastavite da me zovete, ja ću pozvati policiju jer je ovo čisto uznemiravanje – rekao je njegov sin Aleksandar za pomenute medije.