DOŽIVEO POMRAČENJE: Drčno ishisterisao zbog Miljaninih ispada – ne prestaje da mu pravi drame

 DOŽIVEO POMRAČENJE: Drčno ishisterisao zbog Miljaninih ispada – ne prestaje da mu pravi drame

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Nije mu lako!

Prethodne noći je na Pink televiziji emitovano novo izdanje emisije Narod pita, a voditeljka Ivana Šopić je ugostila ozbiljne rijaliti igrače, Miljanu Kulić i Lazara Čolića Zolu. Kako to sa njih dvoje biva, emisija je tekla nepredvidivim tokom, te su gledaoci bili prikovani za male ekrane, jer je ovo suočavanje bilo vatreno.

Miljana i Zola, prokomentarisali su svoj buran odnos, prilikom čega su se prisetili brojnih situacija, koje im nisu ostale u lepom sećanju. Stigli su čak da pomenu i Nenada Macanovića Bebicu.

Miljana Kulić
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Miljana, nešto što je odjeknuo je pomirenje Ane i Ace? – upitala je Ivana

– Ne dopada mi se. Ona je osuđivala Anđelu, a sada radi sve što je i ona radila – kazala je Miljana.

– Za neke stvari je isprala kontradiktorna. Ne treba da se brani kad su neke stvari u pitanju. Niko od nas nije bajan, ni sjajan – kazao je Zola.

– Miljana, da li misliš da je brak samo se*s? Ko će tebe da izdržava? Da nije Marije, šta bi bilo s malim Željkom? Želiš li s tridneset godina da mrdaš du*etom? Šta ti je cilj? Od čega da živiš? – upitala je gledateljka.

– Ja bih voleo da gledam dve osobe poput nas, jer verujem da smo umeli da budemo zanimljivi. To je naš živit, to smo mi. Nismo želeli da dižemo nikakvu tenziju ove večeri. Vidi se da se večeras nisu spominjele nikakve pare, dugovi i problemi. Mislim da smo završil s nekim drugim stvarima. Ja verujem da će Beboni oprostiti Miljani, jer ništa loše nismo uradili – rekao je Zola.

– Je l’ ljut, da li se dopisujete sad? – upitala je Ivana, na šta je Miksi odgovorila da jeste i da je takođe pitao gde se nalazi, što je jasno ukazivalo na to da je histerisao zbog njenih ispada.

Detaljnije o ovoj temi, pogledajte u narednom video zapisu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.