“DOŽIVELA SAM I TO DA NAPIŠU PESMU O MENI!” Voditeljka “Zadruge” dobila traku koja je HIT U NAJAVI!

 “DOŽIVELA SAM I TO DA NAPIŠU PESMU O MENI!” Voditeljka “Zadruge” dobila traku koja je HIT U NAJAVI!

Ivana Šopić je srpska voditeljka koja je prepoznatljivost stekla učešćem u rijaliti šou programu “Zadruga 3”. Rođena je 17. februara 1992. godine u Beogradu i živi i radi u rodnom gradu.

Njeno učešće u “Zadruzi” su obeležile emotivne veze sa Filipom Đukićem i Stefanom Karićem, kao i kontroverzan odnos sa bivšim košarkašem Markom Janjuševićem Janjušem. Nakon rijalitija je postala voditeljka emisije “Pitam za druga” na Televiziji “Red”. Neko vreme je vodila emisiju “Narod pita” na “Pinku”, a od septembra 2021. godine deo je voditeljskog tima rijalitija “Zadruga”.

COMPLEX
Foto: Youtube printscreen/COMPLEX


Rep sastav “COMPLEX” inspirisan pojavom i harizmom voditeljke, juče je najavio pesmu koja nosi naziv “Ivana Šopić”. 

Mlada muzička produkcija je otvorila svoja vrata i pokazala deo atmosfere sa snimanja pesme. Pesmu sprema relativno nov sastav, ali već je očigledno da će ovo biti hit u najavi. Pesmu premijerno možete da čujete na platformi “YouTube”.

– Ivana Šopić dominira, “gori” i kada ne nosi šminku – laskav je stih posvećen lepoj voditeljki.

– Doživela sam i to da neko napiše pesmu o meni. Kada su me kontaktirali momci i pitali me da li imam nešto protiv da izbace pesmu sa mojim imenom i prezimenom, bila sam skeptična. Dok je nisam čula! Ja sam se samo pojavila u spotu. Šta da kažem sem – hvala momci, pokidali ste! Voli vas vaša Ivana Šopić – napisala je ona na svom Instagram profilu.

Poštovaoci “tvrdog” repa i zvuka su oduševljeni, te pohvale i pozitivni komentari stižu sa svih strana.

Spot za pesmu “Ivana Šopić” poslušajte klikom na link ispod.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.