DOŠLO DO KLINČA: Nemanja Matić se zakačio sa saigračem, Murinjo je imao šta da kaže

 DOŠLO DO KLINČA: Nemanja Matić se zakačio sa saigračem, Murinjo je imao šta da kaže

FOTO: Press / Zuma Press / Profimedia

Fudbaleri Rome savladali su na “Olimpiku” Real Sosijedad sa 2:0 u prvoj utakmici 1/8 finala Lige Evrope. 

Međutim meč u Rimu obeležila je i neobična scena. Nemanja Matić Brajan Kristante sukobili su se na terenu pošto je bivši srpski reprezentativac bio vidno nezadovoljan reakcijom Italijana u jednoj akciji, tako da ga je iskritikovao, da bi potom u naletu adrenalina umalo došlo i do fizičkog obračuna.

Gurali su se glavama, unosili u lice, a najpribraniji je bio Žoržinjo Vajnaldum koji ih je razdvojio i potom su se strasti smirile.

Posle ovog incidenta Roma je postigla drugi gol, kao veliki kapital pred revanš u San Sebastijanu, a zanimljivo da je Matić proglašen za igrača utakmice.

Bilo je zanimljivo čuti šta je trener Vučice Žoze Murinjo imao da kaže o sukobu Matića i Kristantea.

U Romi postoji samo jedan lider, svi igrači su isti, a važno je da svi na teren unose životno i igračko iskustvo, to nam je neophodno. Mi nemamo taj problem u Romi, mi smo demokratija sa jednim liderom”, rekao je Žoze Murinjo tom prilikom misleći naravno na samog sebe – istakao je Portugalac i dodao:

– Lepo je videti emocije na terenu, fudbaleri koji ne komuniciraju, koji ne razmenjuju emocije ili zamerke, ne mogu da pomognu. Naš tim je uvek ujedinjen – zaključio je “Specijalni”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *