DOŠLA KOD VRAČA DA JE “OČISTI”, A ON JE SILOVAO! Policija uhapsila Hasana – poziva da se jave i drugi koji su možda bili na meti

 DOŠLA KOD VRAČA DA JE “OČISTI”, A ON JE SILOVAO! Policija uhapsila Hasana – poziva da se jave i drugi koji su možda bili na meti

Foto: Printscreen/Dailymail.co.uk

Čovek star 44 godine u Džordžiji kojeg je policija opisala kao “vrača” uhapšen je zbog silovanja i nasilnog zatvaranja lica nakon što je namamio ženu u svoj stan na “ritual čišćenja”.

Hasan Šalgin je uhapšen prošle nedelje nakon što je žena rekla da ju je se*sualno napao u svom stanu u okrugu Gvinet, oko 32 kilometra severoistočno od Atlante.

Policajci Duluta stigli su na adresu Berkli Landing apartmana na Pečtri Industrial Bulevaru u vezi sa pozivom za seksualni napad u 23.15 prošle nedelje.

Žrtva se sastala sa policijom ispred stana optuženog i rekla im da ju je Hasan silovao. Komšije su za VSB-TV rekle da su videle više žena kako ulaze i izlaze iz njegovog stana.

Prema izveštaju policije o incidentu, njih dvoje su se prvi put upoznali na društvenim mrežama. Žrtva je osumnjičenog opisala kao “vrača” i prvobitno je otišla u njegov stan s ciljem da bude “očišćena tokom rituala”, navodi se.

Žrtva je rekla policiji da je nakon ulaska u stan bila prisiljena da se skine i seksualno zlostavljana.

Nalog za hapšenje sugerisao je da mu je poslala dve onlajn uplate u ukupnom iznosu od 500 dolara za njegove usluge vračanja.

Snimci policijske kamere pokazuju kako policajci upadaju u Hasanov dom kasnije te noći i hapse ga. Na snimku se vidi kako sedi na stepeništu ispred stana sa lisicama.

– Ovde smo da izvršimo nalog za pretres. Imaću svoje kopije ovde sa sobom, a takođe, dobili smo nalog za pretres briseva sluzi, DNK – čulo se kako jedan od policajaca govori Hasanu.

Na snimku, koji je objavila policijska uprava Duluta, može se videti više od deset policajaca, neki sa štitovima i šlemovima. Hasan je mirno sedeo na stepenicama do stana. Video snimak scene koji je VSB-TV snimio sledećeg dana pokazuje oštećenje njegovih ulaznih vrata.

Zatvoren je u pritvorski centar okruga Gvinnet uz kauciju od 5.900 dolara za dve tačke za silovanje, nasilno zatvaranje, krađu putem obmane i seksualno zlostavljanje.

Policija sada traži da se jave i drugi ljudi koji su možda bili na meti Šalgina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *