DOMAR U ŠKOLI DEVOJČICU UHVATIO ZA STRAŽNJICU Šok odluka suda: Nije bilo vulgarnih namera, trajalo je manje od 10 sekundi (VIDEO)

 DOMAR U ŠKOLI DEVOJČICU UHVATIO ZA STRAŽNJICU Šok odluka suda: Nije bilo vulgarnih namera, trajalo je manje od 10 sekundi (VIDEO)

Foto: instagram

Odluka suda u Italiji da oslobodi muškarca optuženog da je neprimereno dirao 17-godišnju devojku postala je predmet kritika u zemlji, piše danas nemačka agencija dpa.

Školski domar (66) je za stražnjicu uhvatio srednjoškolku na stepenicama, prema dnevnim novinama Corriere della Sera.

Sud u Rimu je muškarca oslobodio prošle nedelje jer je uznemiravanje trajalo “tek” manje od deset sekundi, stoji u novinskom izveštaju.

Odluka je izazvala javno negodovanje u Italiji.

“#10secondi”

Koristeći ključnu reč “#10secondi” korisnici društvenih mreža Instagram i TikTok objavljuju videe kako bi pokazali koliko dugo “palpata breve” (kratko pipanje) može trajati.

Štoperica u videima meri deset sekundi dok ljudi gledaju u kameru i diraju intimne delove svojih tela. Italijanski glumac Paolo Kamili, poznat po ulozi u seriji “The White Lotus”, snimio je prve videe, a zatim ga je u tome sledila influenserka Kiara Feragni.

Incident se navodno dogodio u aprilu 2022. Učenica je rekla da se pela stepenicama kako bi otišla na nastavu i osetila da je neko stavio ruku na stražnjicu ispod donjeg veša na 5-10 sekundi.

Domar je kasnije priznao da je neprimereno dodirnuo devojku, stoji u izveštaju, ali tvrdio je da nije stavio ruku ispod njene odeće te da je to učinio “iz šale”.

Sud: Nije bilo vulgarnih namera

Sud ga je navodno oslobodio optužbi za polno nasilje jer sudije smatraju da njegov postupak nije bio zločin. Čin je trajao “nekoliko sekundi” i stoga je “nespretan, ali lišen vulgarnih namera”, prema izveštaju.

Učenica je time bila užasnuta.

– To nije bila šala – barem ne za mene – kazala je.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *