DOLAZI EFES: Ivanović pominjao ŠAMARČINU! Može li Zvezda da se OSVESTI

 DOLAZI EFES: Ivanović pominjao ŠAMARČINU! Može li Zvezda da se OSVESTI

FOTO: MN Press

Posle osvajanja Kupa Radivoja Koraća, Crvena zvezda je neočekivano, pretrpela čak tri poraza u nizu. Posle neuspeha u Evroligi u duelima sa Albom i Bajernom, usledio šokantan poraz od Cibone u Zagrebu u okviru ABA lige.

Priliku da se se vrate na pobednički kolosek crveno-beli imaće u sredu veče kada u Beograd u okviru 27, kola Evrolige stiže šampion Evrope – Anadolu Efes! A na pitanje kako se izdići iz problema koje klub sa Malog Kalemgdana, trener crveno-belih Duško Ivanović je odgovorio:

 – Pa lako, pobedom. Igramo protiv ekipe koja je evropski prvak, kompletna su ekipa sa igračima koji igraju jedna na jedan, igraju pik en rol, odlično šutiraju… Mislim da u ovoj situaciji više sebe moramo da gledamo. Da igramo sa samopouzdanjem i agresivnošću koje smo imali ranije i onda da vidimo… Još imamo realne šanse za TOP 8, ovo iskreno kažem. Ali da bismo imali te realne šanse, moramo da počnemo da pobeđujemo.

Dotakao se Ivanović i atmosfere u ekipi.

– Teško je posle takvog izdanja u Zagrebu koje smo imali. Svima je teško. Svesni smo toga, da je to prošlost i da pristup igri nikad više ne sme da se ponovi. Mi možemo da izgubimo, ali jedan igrač Zvezde mora da ima drugačiji pristup. I zbog naših navijača čiju veličinu još jednom moram da istaknem. Posle takvog poraza su nas podržali.

Još jednom se Ivanović osvrnuo na  poraz od Cibone.

– Mislim da ponekad neko treba da te lupi malo šamarčinom, da se osvestiš, da vidiš gde si. A ne da si gore, nego da stojiš čvrtso na zemlji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *