DOK JE BRAJAN BIO PRED SUDIJOM, MAJKA ANE VOLŠ: “Ne verujem u neke stvari, ne dajem više izjave”

 DOK JE BRAJAN BIO PRED SUDIJOM, MAJKA ANE VOLŠ: “Ne verujem u neke stvari, ne dajem više izjave”

Foto: Printscreen

Milanka Ljubičić, majka nestale Srpkinje Ane Volš, rekla je danas, na dan saslušanja Brajana Volša koji je optužen za Anino ubistvo, da i dalje “ne veruje u neke stvari”.

Milanku smo zatekli ispred zgrade u kojoj živi u Beogradu i kratko je poručila da više ne daje izjave. Na pitanje kako se oseća, bila je kratka.

– Tu i tamo se osećam. Više ne dajem izjave jer mnogim stvarima koje sam pročitala ne verujem – kratko je rekla Milanka.

Foto: Facebook

Ona nije precizirala na koje to stvari misli, ali je poznato da je majka Ane Volš ranije davala izjave da ne veruje u krivicu svog zeta Brajana.

Podestimo,Brajan Volš doveden je danas nešto posle 14 sati po našem vremenu u Okružni sud u Kvinsiju gde se suočio sa optužbama za ubistvo svoje supruge Beograđanke Ane Volš.

Tužiteljka je pročitala šta je Brajan pretraživao na svom ajpedu 1. januara, iz sata u sat, a među linkovima su i sledeći “Kada leš u raspadanju počinje da smrdi”, “Možeš li biti osuđen za ubistvo bez tela”, “Kako možeš da naslediš nekog ko je nestao”, “Koliko dugo traje DNK”, “Može li se izvršiti identifikacija na delimičnim posmrtnim ostacima”…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *