DOJAVE O BOMBAMA STIGLE NA ADRESE 115 ŠKOLA U BEOGRADU! Oglasilo se Ministarstvo prosvete – ovo roditelji treba da znaju

 DOJAVE O BOMBAMA STIGLE NA ADRESE 115 ŠKOLA U BEOGRADU! Oglasilo se Ministarstvo prosvete – ovo roditelji treba da znaju

Ekipe MUP-a su na terenu: U cilju bezbednosti učenika i zaposlenih nastava u prvoj smeni je prekinuta do okončanja provere policije, a pojedine škole su već pregledane i nastava u njima se odvija bez problema.

Dojave o podmetnutim eksplozivnim napravama, prema prvim informacijama, stigle su na elektronske adrese 78 osnovnih i 37 srednjih škola u beogradskim opštinama, ​​​​​​​saopštilo je Ministarstvo prosvete.

Ekipe MUP-a su na terenu, učenici i zaposleni su evakuisani.

U cilju bezbednosti učenika i zaposlenih nastava u prvoj smeni je prekinuta do okončanja provere policije, a pojedine škole su već pregledane i nastava u njima se odvija bez problema. O svim relevantnim informacijama za održavanje nastave, škole će obavestiti učenike i njihove roditelje putem redovnih kanala komunikacije.

U komunikaciji sa MUP-om, direktori škola će dobiti informaciju kada će škola biti pregledana i doneti odluku za popodnevnu smenu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *