“DOBAR OTAC NE ZLOSTAVLJA MAJKU SVOG DETETA!” Tara Simov šokirala objavom nakon raskida sa Danilom

 “DOBAR OTAC NE ZLOSTAVLJA MAJKU SVOG DETETA!” Tara Simov šokirala objavom nakon raskida sa Danilom

Foto:instagram printscreen/tarasimov

Tara Simov, bivša zadrugarka i aktuelna voditeljka televizije “Hype” navodno je raskinula vanbračnu zajednicu sa partnerom Danilom Raičevićem nakon što se porodila i donela na svet dečaka, Nikolaja.

Iako mediji spekulišu razne razloge rastanka, Tara i Danilo još uvek nisu potvrdili navode o raskidu veze. 

Ona se ponovo oglasila na društvenoj mreži Instagram, te šokirala objavom:

Foto:instagram printscreen/tarasimov

– Dobar otac ne zlostavlja majku svog deteta. Muškarčevo zlostavljanje majke dokazuje da on ne misli ili ne brine adekvatno o tome šta je dobro za decu – glasi prvi citat.

Foto:instagram printscreen/tarasimov

– Osoba koja brine o vama čuva vaše mentalno zdravlje. Ne radim vam stvari kao što su “gaslajtovanje”, tretman ćutnjom i ne zbunjuju vas. Ne manipulišu i ne pokušavaju da vas kontrolišu prinudnim taktikama zlostavljanja. Ne govore pasivno-agresivno stvari da bi vam povredili osećanja, da vam vrate ili da vas kazne. U suštini, ne j*bu vam mozak svim mogućim sredstvima da bi od vas dobili ono što žele. Ilegalno je fizički povrediti nekoga. Trebalo bi biti ilegalno i mentalno i psihičko povređivanje nekoga, kao i nanošenje emotivne štete. Ovo je opasno, ako ne i više, zato što je ove rane teže zaceliti i treba mnogo više vremena da se od njih oporaviš – bio je drugi citat koji je podelila Simova.

Podsetimo, Tara je optužena da navodno nema novca nakon prekida veze sa Danilom o čemu s eoglasio i Raičević a DETALJNIJE POGLEDAJTE KLIKOM OVDE.

BONUS VIDEO: EKSKLUZIVNO GOSTOVANJE DEJANA DRAGOJEVIĆA! “To je karma!” Bez dlake na jeziku o pobedi Aleksandre Nikolić! ŠOK PRIZNANJE “Klanjao sam u Zadruzi”

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.