“DO SAD SAM ĆUTAO!” Moka BESAN I LJUT, oglasio se nakon Aninom ulaska – Ona je za mene MRTVA! Molio sam je…

 “DO SAD SAM ĆUTAO!” Moka BESAN I LJUT, oglasio se nakon Aninom ulaska – Ona je za mene MRTVA! Molio sam je…

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Žena Zvezdana Slavnića, Ana Ćurčić, sinoć je postala nova takmičarka “Zadruge 6”.

Njen ulazak već je podigao veliku prašinu, a verujemo da najsočnije tek sledi, s obzirom da je njen partner Zvezdan najavio da će danas napustiti rijaliti, zbog toga što ne može da boravi u istom prostorom sa Anom (više o tome čitajte OVDE).

Novonastalu situaciju prokomentarisao je i Zvezdanov otac, Zoran Moka Slavnić, koji je ipak podržao sina.

moka
tv pink printscreen

Na pitanje zašto Ana nije Zvezdana ostavila ranije iako je bila nesrećna, Moka je rekao:

– Zašto ja ćutim? Zato što sam šmeker. Mada je glupo to da kažem za sebe. Bio sam na njenoj strani, ali ona je sad bivša žena Zvezdanova, sve njegove bivše za mene ostaju bivše. Ona više ne postoji za mene otkad je rekla da Zvezdan više ne postoji za nju. Plakali smo zajedno, molio sam je, ali poštujem njen izbor. Ne bih ja o njoj više. Sreća njena što zadrugari ne znaju šta je pričala o njima, to je njen ego koji je srušen, to je osveta. Zvezdan ima veliko srce, pa će da se povuče. Sitna je ona riba da bi uništila Zvezdana. Ana ide na njegovu emociju, zna da je on emotivan. Najgore je kad neko od supružnika iznosi prvljav veš – naveo je Slavnić, a potom otkrio da li je istina da Ana brine o njegovoj bivšoj ženi…

– Istina je, to je fantastično, rekao sam njemu, pričali smo o tome. Mogu ja za tebe da učinim ludačke stvari, ali ako se emocija izgubila, džabe – rekao je Moka.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.