DNO! “Meni je bitno da JA budem dobro” – Ana skinula svoju MASKU, otkrila razlog pomirenja sa Zvezdanom

 DNO! “Meni je bitno da JA budem dobro” – Ana skinula svoju MASKU, otkrila razlog pomirenja sa Zvezdanom

U toku je porodični sastanak, a zadrugari nastavljaju da pričaju o međuljudskim odnosima. Svoje mišljenje rešio je da iznese Lepi Mića.

– Ja mislim da bi mnoge od nas interesovalo šta Ana Ćurčić misli o svojoj situaciji? Ove budalaštine nikoga ne interesuju, kao i Bebica. Ali bih ja Anu zamolio da kaže u miru i tišini. Mi smo svi nebitni, Ana treba da kaže svoju sitaciju sa Zvezdanom i da li ti se ovde neko dodvorava. I zašto su njega svi gledali 45 dana, a sada svi su lažni moralisti – počeo je Mića.

– Mićo i ti si menjao svoje stavove – rekao je Peca.

– Ajde, Ana, reci ti svoje mišljenje – odgovorio je Mića.

– Ne vidim nikave namere kod Zorice, Rodni je moj brat, a Mikica me razočarao jer je oženjen ima troje dece i znaš šta to znači, a stao si uz njega. Moram da napomenem da su Zorica, Sanja, Žana i Miki jedine osobe koje su rekle ono što je objektivno – nastavila je Ana.

– I ja sam ustala i pričala, objektivno rekla svoje mišljenje – ubacila se Miljana Popović.

Zadruga

– Mićo, ja hoću da kažem da sam imala fokus na Zvezdana i gospođicu gutalicu. Nisam obraćala pažnju na druge, pratila sam njegove pokrete. Ja ga poznajem najbolje, bolje i od njegove majke. Miljana mi se našla, moram priznati. Ja sam ovde pala sa Marsa, meni je sve ovo novo i ne razmišljam zašto mi neko prilazi. Meni je bitno da ja budem dobro. Spustila sam loptu sa Zvezdanom jer ne želim da radi ovo što radi i da ga smirim. U glavi ne želim da se pomirim sa njim. Mislim da ga je potresao moj ulazak tek sutradan. Mislim da se kaje i da je u fazi kao da je malo dete, pa izvini. Upotrebljava i dalje manipulaciju, ali zbog njegovog stanja spustila sam loptu i pokazala svoju ljudskost – pričala je Ana.

– Mogu li samo da ti odgovori ? Meni je za ceo život bolna tačka jer ja bih i dan danas voleo da moji roditelji i danas žive zajedno. Koliko god sam patio kao dete, tada sam pričao sa Zvezdanom. On mi je rekao svi vi napolje imate svoje porodice. Tada nisam znao šta misli. I sada na osnovu i tvoje priče mogu da zaključim sve. Ja sada mogu samo da kažem druže,zemljače to je tvoja odluka. Manje krivim nju,njega više.

– Zašto ne nju? – pitala je Ana.

– Žena ima koliko hoćeš, mogle su imene da napadnu. Ali on ima porodicu i on je više kriv – dodao je Mikica.

– Ona je sebe uzdigla i mislila je da je bitna. Ona je sve uradila smišljeno, i maca liza se ne radi sa oženjenim čovekom. Nju sam toliko pratila i analizirala. Ona je toliko ispadala loša i pokvarena u toliko situacija. A zadrugari su imali strahopoštovanje, pa su zato ćutali – nastavila je Ana.

– Niko nije javno ništa rekao na njihovu vezu, svi smo mi saučesnici ovde i ćutimo kao pi*ke! Oni su slobodni i kraj, svi smo ćutali – dodao je Mića.

Zadruga

– Nikome on nije rekao da mu se ona sviđa ili slično – rekao je Mikica.

– Meni na pamet nije palo da su oni u vezi – dodala je Maja.

– Trebalo je da vam bude jasno kada su prvi put šetali. Je l’ ti kriviš nju? – hladno je rekla Ana.

– Naravno da je krivim! A kada neko izađe iz bračne zajednice on je slobodan! Svi ste ćutali 45 dana – govorio je Mića.

– A šta ako se nama učinilo, a nismo znali, pa kažemo Zvezdanu:”Zašto šetaš sa njom”?. Ti si se zaljubio, ispalo bi da mi pravimo ku*vara od njega! – ubacio se Miljan.

– Rekao sam da će vreme pokazati da li ste jedno za drugo – dodao je Mikica.

– Da smo mi rekli da se on zaljubio? Šta bi bilo? A da nije? I Mikica je bio u lisicama, pa je izašao čist! – rekao je Miljan.

Detaljnije možete pogledati u video-prilogu.

IFrame

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.