DIVLJA ZVER POJELA DEČAKA (8) PRED OČIMA RODITELJA! Pecanje se završilo nezamislivom tragedijom: Gledali smo kako mu odseca glavu (FOTO)

 DIVLJA ZVER POJELA DEČAKA (8) PRED OČIMA RODITELJA! Pecanje se završilo nezamislivom tragedijom: Gledali smo kako mu odseca glavu (FOTO)

Foto: Profimedia/ilustracija

Ostaci za koje se veruje da pripadaju dečaku kojeg je ubio krokodil, dok su sve gledali užasnuti roditelji, pronađeni su u stomaku životinje.

Hulio Otero Fernandez (8) odvučen je u dubinu reke Matina u Limonu u Kostariki, pred svojom šokiranom porodicom dok je veslao u vodi.

Roditelji i njihovo petoro dece posetili su tu oblast na pecanju kada se 30. oktobra dogodila tragedija.

Sada su otkrivene kosa i kosti koje pripadaju detetu.

Jedan rođak je rekao da su videli kako veliki krokodil odseca dečaku glavu pre nego što je njegove ostatke odvukao pod vodu.

Mali Hulio se igrao do kolena u reci kada ga je veliki reptil napao.

Njegovi roditelji, Don Hulio Otero i Margini Fernandez Flores, užasnuto su gledali kako njihovog sina krokodil odvlači iz vidokruga – da ga nikada više ne vide.

Mojoj ženi je najteže bilo da vidi kako krokodil pluta sa telom našeg sina .rekao je otac nesrećnog dečaka.

Huliovi roditelji su se pre četiri godine preselili na karipsku obalu Kostarike iz Nikaragve da bi radili na plantaži banana.

Par je obećao da će se vratiti u Nikaragvu kako bi se uverili da njihovo preostalo četvoro dece, starosti između 16 i tri godine, budu bezbedni od krokodila, zaštićeni u susednoj Kostariki.

“Nemoguće je da nastavimo da živimo u Matini, jer u svakom uglu kuće nalazimo nešto što nas podseća na Hulita. To nam nanosi toliko bola. Neću ostati ovde zato što su ove životinje sposobne da napuste reku i da napadnu još ljudi. Istina je da je zastrašujuće da će se ovako nešto ponoviti”, rekla je dečakova majka.

Lovac je 26. novembra pratio osumnjičenog predatora i ubio ga pre nego što je pobegao sa lica mesta jer je u Kostariki ilegalno ubijanje krokodila.

Nakon što je misteriozni lovac ubio gmizavaca, lokalni stanovnici su pronašli telo krokodila i rasekli ga.

Prema izveštajima, stanovnici su u stomaku krokodila pronašli ljudsku kosu i kosti za koje se veruje da pripadaju malom Huliju.

Majka žrtve potvrdila je da su unutar životinje pronađene dlake i dve kosti.

“Krokodil je ubijen, ne znam ko je to uradio, ali su ga ubili i našli su deo tela mog deteta. Našli su male dlake i kosti. Životinja je mrtva, za mene je veliko olakšanje što su je ubili. Voleo bih da ih sve pobiju da nijedna porodica više nikada ne prolazi kroz ovakav bol”, rekla je dečakova majka.

Ljudski ostaci su predati lokalnim vlastima da izvrše DNK testove.

Rezultati tek treba da budu objavljeni pošto se istraga nastavlja.

Pročitaj još

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *