“DIVAN JE MOMAK!” Misica nakon raskida sa Karićem uhvaćena SA DALILINIM BIVŠIM – Morala je da se OGLASI!

 “DIVAN JE MOMAK!” Misica nakon raskida sa Karićem uhvaćena SA DALILINIM BIVŠIM – Morala je da se OGLASI!

Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

Jovana Ljubisavljević je nedavno raskinula vezu sa Stefanom Karićem, a lepa misica je sada uhvaćena u društvu takođe bivšeg zadrugara, i to Filipa Cara!

Oni su uživali u jednom restoranu u centru Beograda. Car se trudio da ostavi dobar utisak na Jovanu i sve vreme ju je zasmejavao, a ona se kikotala.

Jovana-Ljubisavljević
Foto: Srbija Danas/Milana Pavković


– Filip mi je pričao da mu se Jovana odavno sviđa, ali nije hteo ništa da pokuša s njom jer je bila u vezi sa njegovim drugarom Stefanom Karićem. Ali kad je čuo da su raskinuli, rešio je da napravi prvi korak – priča izvor blizak rijaliti zavodniku za Informer i otkriva kako je prošao njihov prvi ljubavni sastanak:

– Rekao mi je da je imao tremu! Do sada nije morao previše da se trudi oko devojaka, ali zna da je Jovana “tvrd orah”… Ona je, s druge strane, bila opuštena, sve vreme se smejala, ali je više pričala o poslu nego o emocijama. Filip je primetio da su ih mnogi gosti prepoznali i da su piljili u njih. Zato nije ni pokušao da je poljubi, mada joj je sve vreme delio komplimente i šakom i kapom.

Filip Car
Foto: Srbija Danas


Posle tri sata njih dvoje su napustili restoran.

– Svako je krenuo svojim putem, ali dogovorili su se da se uskoro ponovo vide – kaže sagovornik.

Jovana se pravdala da joj je Filip samo drug

– Filip i ja smo otišli na ručak posle snimanja moje emisije. On je kvalitetan momak, s kojim imam o čemu da pričam. Ne družimo se intenzivno, ali smo i u rijalitiju imali izvanredan odnos. Ovo je više bio poslovni sastanak, a ne ljubavni, nisam raspoložena za to… Filip je super momak, ali ne dopada mi se. Da je suprotno, bila bih sa njim! – kaže misica.

Ljubavne avanture Marka Markovića

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.