DISKVALIFIKOVANA MAJA MARINKOVIĆ! Stiglo pismo Velikog šefa: NASILJE se ne toleriše – opet je IZBAČENA!

 DISKVALIFIKOVANA MAJA MARINKOVIĆ! Stiglo pismo Velikog šefa: NASILJE se ne toleriše – opet je IZBAČENA!

binary comment

Današnji prevejani rijaliti igrači bili su nekada rijaliti žutokljunci. Njihove današnje glumačke predstave i busanje u grudi “Znaš li ti ko sam ja?” sada mogu nekoga fascinirati, ali nas, teško. Kad god vidimo da neko od njih glumi ludilo, uputimo pogled podignute obrve koji govori “znamo se odavno”. Sve takve evolucije rijaliti igrača i zaboravljene događaje možete pronaći u našoj kategoriji RIJALITI LUDNICA.

Aktuelna učesnica rijaliti programa “Zadruga” Maja Marinković poznata je po svom burnom temperamentu, ljubomori, ali i sili koju voli da primenjuje na svojim momcima. 

Ona ovih dana tuče i maltretira Bilala Brajlovića, ali to joj nije prvi put da se tako ponaša. Naime, ona je i u petoj sezoni stalno tukla Filipa Cara nanevši mu teške ogrebotine po licu. Stoga vas mi podosećamo šta se sve desilo:  

Njih dvoje su se pobili, a obezbeđenje i Miljana Kulić su razdvojili Maju Marinković od Filipa Cara, ali je ona uspela da ga ogrebe.

Miljana je urnisala Maju komentarima zbog toga što je uradila Filipu, a on je otkrio da mu je istu stvar radila i van Zadruge.

 Bolesnice bolesna, ja ću te izlečiti. Hajde, priđi mu – govorila je Miljana.

– Mrš, k*rvo jedna debela – uzvratila je Maja.

– Kunem ti se u majku i sestru, ovo ti je poslednji put. Ja vani nisam mogao da idem na intervjue. Videćeš, od večeras sam ispravan. Ovakva faca mi je bila i van, nisam mogao da hodam – govorio je Car.

Zadruga 5
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Taki i Janjuš te nisu izlečili, ja ću da te izlečim – pričala je Miljana.

– K*rvo bolesna, j*bem li ti mamu – nastavila je Maja.

Obezbeđenje je tada odvuklo Maju Marinković i narednih 8 sati se ništa nije znalo o njoj. 

A onda je stiglo pismo.

 – Zadrugari, ovim vas zvanično obaveštavamo da je Maja diskvalifikovana i da će po ugovoru televizija Pink od nje potražiti 50.000 evra. Danas je Sveti Ignjatije, Veliki šef posebno čestita Matoroj i Mikiju, slavlja će bite održano u Dubiozi. Pozdrav, Veliki šef – glasilo je pismo.

Da li će se i sada destiti u Zaduzi 6 slična situacija, ostaje nam da sačekamo i vidimo. 

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.