“DISKVALIFIKACIJA ANĐELE I ZVEZDANA JE DOGOVOR SA PRODUKCIJOM!” Marija tvrdi da je sve isplanirano da se “zavara” narod

 “DISKVALIFIKACIJA ANĐELE I ZVEZDANA JE DOGOVOR SA PRODUKCIJOM!” Marija tvrdi da je sve isplanirano da se “zavara” narod

Marija Kulić je nedavno diskvalifikovana iz Zadruge 6.

Malo pre nje, njena ćerka, Miljana Kulić je pobegla iz Zadruge, te je i ona diskvalifikovana.

Kako Marija tvrdi, diskvalifikacija Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića je “nameštena” , a potom objasnila i svoju teoriju zašto misli da je to tako.

Marija je držala lajv na društvenoj mreži TikTok, gde je bila i upitana o detaljima i razlozima diskvalifikacije, a Kulićka nije imala lepe reči za produkciju:

 Diskvalifikacija Anđele i Zvezdana, ne znam kakva je to diskvalifikacija, kada ih produkcija odveze na željeno mesto, kada im preveze garderobu istog momenta, videla sam da ih vozi auto Pink produkcije, videla sam džakove kako nose sa svojom garderobom, do sada takve diskvalifikacije nisu bile. Ovo je sada prvi put, tako da ja mogu na osnovu toga i da pomislim, da je neki dogovor sa produkcijom, da oni izađu, da su kao izašli bitni igrači, da kao rijaliti može i bez bitnih igrača, bitno je da nema nasilja, da vidi narod da ih malo zavaramo, kako isterujemo nasilnike, a itekako nisu bili isterivani kada je bilo potrebno, tako da, ovo je meni sada apsolutno bezveze, mislim da jeste dogovor.

 Jer niko nije isteran tačnije diskvalifikovan iz Zadruge, a da ga produkcija vozi kući, da mu vozi garderobu. A Miljani i meni neće da vrate garderobu. I mi smo diskvalifikovane pa je naša garderoba zarobljena. To su priče za malu decu – rekla je Marija na TikToku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: ZVEZDAN SE PLAŠI BULIĆA: Kačavenda u pratnji obezbeđenja “Životno smo ugroženi od kada je izašao! Prijavila sam policiji!”

KLIK OVDE