DIREKTOR ŽESTOKO NAPAO ĐOKOVIĆA: Slavni trener ga je “vratio na fabrička podešavanja”

 DIREKTOR ŽESTOKO NAPAO ĐOKOVIĆA: Slavni trener ga je “vratio na fabrička podešavanja”

Foto: Twitter printscreen/ @TennisUpToDate2

Bivši direktor kompanije “Najki” Majk Nakađima nedavno je rekao da je napravljena velika greška što nije nastavljena saradnja sa Rodžerom Federerom, a uz to je ozbiljno isprozivao najboljeg tenisera svih vremena Novaka Đokovića.

– Đoković je pogodio sudiju na US Openu i bio diskvalifikovan… Dešava se, ali zašto se to uvek dešava Novaku? Ili čitava kontroverza oko vakcine protiv korona virusa. Ja kao brend moram da mislim da li želim nekoga ko uvek donosi neku kontroverzu sa sobom – ili ću se odlučiti za sportistu koji je potpuno čist – kazao je Majk Nakađima i potom naterao i druge da se uključe u ovu polemiku.

Teniski trener Patrik Muratoglu, koji je najduže sarađivao sa Serenom Vilijams, i koji često staje u odbranu Novaka Đokovića, oglasio se na Tviteru i replicirao direktoru “Najkija” zbog ovih reči.

– Da odgovorim ovde Nakađimi o Najkiju i Novaku… Složili se ili ne, voleli ili ne Novaka Đokovića, lično sam za to pravo ljudsko biće sa svim svojim kvalitetima, verovanjima i manama umesto za lažnu perfekciju koja se potencira. Insistiranje na savršenstvu je je poricanje nas kao ljudi – napisao je Muratoglu i time je verovatno mislio i na brojne sportiste koje je američka kompanija sponzorisala, koji u stvarnosti nisu onakvi kakve ih pokazuju mediji.

Đoković dugo nosi etiketu lošeg momka na Zapadu, ali sve je više onih koji se bune protiv toga i staju na stranu srpskog tenisera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *