DIREKTNO SE OBRATIO VELIKOJ ŠEFICI! Favorit nove sezone nije ni ušao, a već NAPRAVIO HAOS na Pinku!

 DIREKTNO SE OBRATIO VELIKOJ ŠEFICI! Favorit nove sezone nije ni ušao, a već NAPRAVIO HAOS na Pinku!

Dok su pripreme za početak novog, do sada neviđenog projekta televizije Pink – ”Elita” u punom jeku, došao je trenutak kada se itkrivaju imena učesnika koji će okupirati pažnju gledalaca u narednom periodu. Ovoga puta, “Pink” je rešio da prevaziđe sve do sada postignuto, i za novu TV sezonu priprema šou koja će, produkcijski i vizuelno zaseniti slične TV formate svetskih TV stanica. 

Pored već poznatih imena o kojima smo pisali, a koji su potvrdili učešće: Milene Kačavende, Marka Đedović i Mensura Ajdarpašića, u ”Elitu” će ući i Slobodan Josipović i Aleksandar Požgaj.

Aleksandar Požgaj
Foto: Srbija Danas

Aleksandar je od ranije poznat publici kao učesnik “Parova”, a gledaoci ga se sećaju i po muvanju sa Natašom Šavijom, sa kojom je tada boravio u pomenutom rijalitiju. Požgaj je, po svemu sudeći, oduševljen time što ulazu rijaliti, i podelio je snimak zabeležen ispred televizije “Pink”.

– Familijo, ja nemam reč koja može da opiše koliko sam ja oduševljen Milicom Mitrović i ekipom sa RTV Pink – stoji u opisu videa.

– “Ajde, srećno! Bar da imamo koga da gledamo”, “Drži se, kućo! Budi svoj kao da sada! Napokon da imam favorita! Srećno”, “Kako ne zalivaju tuje?! Neka ih bar sklone” – glasili su komentari.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.