DIREKTNA PROVOKACIJA, KAČAVENDA ZAPALILA MREŽE – Žana nazvala Anu ćurkom, pa Milena ovako reagovala! (FOTO)

 DIREKTNA PROVOKACIJA, KAČAVENDA ZAPALILA MREŽE – Žana nazvala Anu ćurkom, pa Milena ovako reagovala! (FOTO)

Milena Kačavenda ponovo je napravila pravi haos na društvenim mrežama, uoči ulaska u “Elitu”, koja uskoro kreće s emitovanjem na Pinku.

Juče su svi brujali o žestokom prepucavanju Ane Ćurčić i Žane Đorđević, tokom kojeg su pale brojne uvrede, prozivke i optužbe, a po svemu sudeći, u sve se umešala i Anina bivša drugarica Milena i jasno je čiju je stranu zauzela.

Ona je objavila fotografiju s letovanje, gde pozira kraj znaka za mesto Ćurke.

Objavu je dodatno začinila gifovima ove životinje, a kao da to nije bilo dovoljno, tagovala je i Instagram stranicu koja se na negativan način izražava o liku i delu Ane Ćurčić, te o njenom učešću u “Zadruzi”.

Podsetimo, Ana i Žana su ušle u žestoki rat koji ne jenjava, a nove nadimke je dobila upravo od nje.

– Ah, pa meni je čak i zanimljivo kada Ana Ćurka umesto Ćurčić komentariše moje tako lepo ime Žana. Osoba poput nje koja ne zna šta je juče jela, a kamoli izgovorila, neko ko ne može da sinhronizuje misao i govor, verovatno svarno misli da je moje pravo ime Radmila. No, ne zamerimo Ani Ćurki umesto Ćurčić, koja je proteklih sedam godina bila na nekim čudnim opijatima, tj. koncetratima za pernate životinje, pa joj je mozak u konstantnom bagu. Najbučnije ptice u domaćinstvu su kokoške i ćurke, tako da Ana Ćurka umesto Ćurčic pušta krik koji je tesko pobrkati sa glasovima ostalih ptica.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *