DEVOJKA SVE VREME BILA PORED NOSILA I PLAKALA JE Ovo je momak koji je nakon ljubavne svađe sebi pucao u glavu (FOTO)

 DEVOJKA SVE VREME BILA PORED NOSILA I PLAKALA JE Ovo je momak koji je nakon ljubavne svađe sebi pucao u glavu (FOTO)

Foto: Društvene mreže

Mladić (23) nakon svađe sa devojkom pucao je sebi u glavu u njenom stanu u beogradskom naselju Borča. On je tom prilikom zadobio teške telesne povrede, a komšije kažu da su scene posle pucnjave bile strašne.

– Izašla sam iz stana kad sam čula pucanj, odmah sam znala da se nešto užasno desilo i da nije dečija igra. Kad mi je komšije rekao koji stan, odmah sam znala i ko je, samo sam molila boga da ona divna devojka dobro – kaže komšinica.

Sve se, da podsetimo, odigralo u stanu u kojem živi njegova devojka. Nakon što su se posvađali, mladić je uzeo pištolj i pucao sebi u glavu.

Foto: Društvene mreže

– Kad sam izašla videla sam krv ispred vrana na sekund, jer nam nije bilo dozvoljeno da priđemo, valjda kako su ga iznosili. Jeste bio problematičan i galamio, čula sam ga i tog dana, ali to su deca. Niko ovako ne bi trebalo da završi – kaže sagovornica Kurira.

Prema njenim rečima, nije sigurna koliko su dugo u vezi, ali svakako su ga viđali proteklih meseci.

– Čulo se da je turbulentno, jednom sam je videla uplakanu, ko zna koliko je puta takva bila, a evo sad i drugi – kaže komšinica i objašnjava da je devojka sve vreme bila pored nosila i plakala dok su njega iznosili.

Mladić se inače nalazi na Urgentnom centru, u teškom stanju i lekari mu se bore za život.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *