DEVOJČICA SA KROFNAMA UJEDINILA PLEMENITE LJUDE: O gestu braće iz Hrvatske bruji region (FOTO)

 DEVOJČICA SA KROFNAMA UJEDINILA PLEMENITE LJUDE: O gestu braće iz Hrvatske bruji region (FOTO)

Foto: Instagram/Printscreen

Nina Ninković, “devojčica sa kronama”, oduševila je naciju zbog plemenitog postupka, da prodajom krofni zaradi novac za lečenje svog bolesnog oca Zorana.

Ninina priča se proširila i van granica naše države, te su dvojica plemenitih muškaraca iz Hrvatske rešili da joj pomognu.

U mestu Kraljevica kod Rijeke, muškarci su odlučili da prodaju krofne kako bi pomogli porodici Ninković i prikupljena sredstva poslali za lečenje oca Zorana.

Oni su na štandu gde su prodavali krofne, jasno istakli da se donacija prikuplja za Nininog oca, u nadi da kupci ostave sredstva koliko mogu i koliko misle da treba.

Tu su se zadesili i turisti iz Novog Sada koji su sa oduševljenjem prišli i donirali novac, kako se navodi u opisu na društvenim mrežama.

Ukupno je prikupljeno 650 evra koji će biti uplaćeni na račun Zorana Ninkovića.

Ovi humani muškarci su istakli da bi voleli da stupe u kontakt sa Nininom porodicom i da ih pozovu u posetu u Kraljevicu, gde bi bili njihovi gosti kada se Zoran oporavi.

Gest jedanaestogodišnjakinje Nine dirnuo je mnoge, pa je ova devojčica, pomerila granice i ujedinila ljude u dobroti, a najljepše od svega je što je uspela da prikupi značajna sredstva za lečenje svog oca, dok je i Ministarstvo zdravlja izrazilo volju da finansira sve što je potrebno kako bi se Zoran Ninković što prije oporavio.