DEVOJČICA IZ KRUPNJA POBEGLA OD KUĆE? Otac: Valjda da nam se osveti, javila se tetki – tražila je samo ovo

 DEVOJČICA IZ KRUPNJA POBEGLA OD KUĆE? Otac: Valjda da nam se osveti, javila se tetki – tražila je samo ovo

Foto: Društvene mreže

Teodora (17) iz Krupnja nestala je 19. maja, a roditelji sumnjaju da je pobegla od kuće jer se danas javila tetki. Kako je naveo za Telegraf.rs njen otac Ljubiša, sumnjaju da je od kuće otišla zbog problematičnog dečka nekoliko godina starijeg od nje, a tetki je jutros rekla da je dobro.

– Javila se tetki, kaže da je dobro, da ne brinemo. Rekla je da joj treba odelo, da joj neko donese. To je sve što je rekla. Sa mnom i sa suprugom ne želi da komunicira. Ne znam kako je to mogla da nam uradi – priča Teodorin otac.

Objašnjava i da je dečko sa kojim se viđala bio problematičan, koristio narkotike, a kada su saznali da je i njihova ćerka probala marihuanu sa njim, izlasci su joj bili zabranjeni. Otac ipak kaže da ni to nije toliko strašno, a dodaje da ga je ćerka u petak prijavila za nasilje.

– Nemam pojma što, valjda da nam se osveti. Vratila se sad sa putovanja koje smo joj mi platili. Posetila je Italiju, Francusku, Španiju, Monte Karlo… Tada nam je i napravila račun za internet od 30.000 dinara. Ja sam vrlo požrtvovan otac, proveravao sam je naravno, ali ko ne proverava dete – objašnjava Ljubiša.

Teodora ima još troje braće i sestara, a porodicu je blokirala na društvenim mrežama. Najmlađa sestra bila je mnogo vezana za nju, te se roditelji pitaju kako je moguće da je tako otišla bez pozdrava.

– Ona je bila pobožno dete, išla u crkvu, majka ju je savetovala. Poslednjih šest meseci nije išla u grad zbog incidenta sa marihuanom. Mnogo nas je prevarila. Od kada je otišla supruga i ja nismo koru hleba stavili u usta. Žena samo jauče i pije tablete. Teodora je bila mažena i pažena, trenirala atletiku, putovala svuda. Dali smo joj sve – navodi on.

Otac napominje da je poslednjih dana primetio promenu ponašanja kod devojčice. Nije htela da ide u crkvu i manje je provodila vremena sa porodicom.

Podsetimo, prema rečima roditelja, devojčica je uzoran đak i nikada nije pravila probleme. Redovno je išla u crkvu.

Devojčica je visoka 175 centimetara, ima smeđu kosu i braon oči, a na sebi je u trenutku nestanka imala sivi duks. Ukoliko neko vidi Teodoru može javiti najbližoj policijskoj stanici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *