Devojčica (10) IZBOLA OCA JER JE NAPAO MAJKU! Muškarac hitno prevezen u bolnicu

 Devojčica (10) IZBOLA OCA JER JE NAPAO MAJKU! Muškarac hitno prevezen u bolnicu

Foto: Srbija Danas

Desetogodišnja devojčica iz Teksasa navodno je u sredu izbola svog oca dok je on napadao njenu mamu, saopštila je policija.

Zamenici iz kancelarije šerifa okruga Haris odgovorili su poziv i došli na lice mesta, rekao je šerif Ed Gonzalez u saopštenju na Fejsbuku u sredu.

Preliminarne informacije: odrasli muškarac je izboden u nogu. Muškarca je navodno izbolo nožem 10-godišnje žensko dete, koje je intervenisalo nakon što je odrasli muškarac fizički napao majku deteta. Čovek je odveden u bolnicu u dobrom stanju“, napisao je šerif na Fejsbuku.

“Užasna situacija za 10-godišnju devojčicu koju je morala tome da svedoči i iskusi. Deca koja su svedoci zlostavljanja svojih majki, očeva ili drugih članova porodice su pogođena”, dodao je šerif.

Prema tužbi podnesenoj Krivičnom sudu okruga Haris, 27-godišnji osumnjičeni suočava se sa prekršajnom prijavom za napad na člana porodice, navodi NBC njuz.

Pozivajući se na portparola šerifa okruga Haris, potonji je objavio da je osumnjičeni otac devojčice i suprug žrtve.

U četvrtak je podnet nalog za zaštitu kako bi se sprečilo da osumnjičeni dođe do žrtve, navodi NBC njuz. Nejasno je da li je dete ili majka povređena, navodi ABC 13.

Vlasti nisu otkrile motiv ili dodatne detalje o incidentu, a istraga je u toku, rekao je Gonzales u svom saopštenju od srede.