“DETE JE NAJVAŽNIJE!” OBJAVA trudne Lune Đogani O RAZVODU napravila opštu pometnju – Ne može više da ćuti!

 “DETE JE NAJVAŽNIJE!” OBJAVA trudne Lune Đogani O RAZVODU napravila opštu pometnju – Ne može više da ćuti!

Foto: Srbija Danas

Luna Đogani je u srećnom braku sa Markom Miljkovićem već godinu i po dana, a iz njihove ljubavi se rodila i ćerkica Mija. Luna je nedavno objavila da je ponovo u drugom stanju, te da će njihova porodica postati bogatija za još jednog člana, što je mnoge oduševilo i uverilo da ljubav u rijalitiju zaista može da se rodi. 

Ipak, Luna nikada nije krila svoj stav, “bolje dobar razvod nego loš brak”, a sada je ponovo progovorila na ovu temu. Povod za Lunino oglašavanje nije nimalo lep, budući da se radi o snimku porodičnog nasilja koji je Đoganijeva komentarisala, a koje je izvršeno nad mladom majkom. 

Luna Đogani, Marko Miljković
Foto: Instagram prinscreen/luna_djogani


– Da, uvek sam za to da se razvedete i da ne trpite nasilje! Žene, dete vam je najvažnije! Da dete trpi ovo zato što se plašite, užas! Delite ovo svi, molim vas. Ova kukavica raspala treba da bude zatvorena, pa neka bije jače od sebe! – poručila je uznemirena Luna.

Luna Đogani
Foto: Instagram prinscreen/luna_djogani

Lunina objava je napravila opštu pometnju na društvenim mrežama, a mnogi su joj čestitali na tome što svoj uticaj na mlade koristi u borbi protiv porodičnog nasilja, koje je nažalost sve učestalije. 

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku. 

Pročitaj još