“DETE JE NAĐENO JEDVA ŽIVO” Isplivali detalji horora na Zvezdari – monstrum godinama držao ćerku zatvorenu

 “DETE JE NAĐENO JEDVA ŽIVO” Isplivali detalji horora na Zvezdari – monstrum godinama držao ćerku zatvorenu

Foto: Srbija Danas

Za muškarcem (37) sa Zvezdare raspisana je potera nakon što je njegova supruga (45) sa razbijenim nosem i podlivima ispod oka došla u policijsku stanicu i prijavila ga za nasilje.

Devojčica (8) koju je otac (37) godinama držao kao roba u stanu na Zvezdari, kako se saznaje, nađena je u veoma teškom stanju.

– Dete je nađeno, da tako kažemo, jedva živo. Pružena joj je potrebna nega, a za ocem nasilnikom je raspisana potraga – rekao je sagovornik iz istrage ovog slučaja.

– Ona je došla sva isprebijana i krvava. Prijavila je da ju je Uroš pretukao, da nasilje traje i da je u stanu devojčica koja ima 8 godina i koju drži kao roba. Policija Palilula je otišla na mesto i zatkela strašan prizor. Dete je spaseno, a on je pobegao – rekao je sagvoronik iz istrage ovog slučaja.

Inače, ona je izjavila da ju je muškarac glavom udario u nos i da je tako zadobila prelom.

Oglasilo se Prvo osnovno javno tužilaštvo

Nakon što je dežurni zamenik Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu obavešten o nasilju nad partnerkom i detetom koje se dogodilo na GO Zvezdara, naloženo je zadržavanje osumnjičenog, međutim kako se isti dao u bekstvo, dat je nalog za raspisanje potrage.