Detalji STRAVIČNOG UBISTVA SRPSKE PEVAČICE izneti u programu uživo u “Zadruzi”: Ubica bio među takmičarima

 Detalji STRAVIČNOG UBISTVA SRPSKE PEVAČICE izneti u programu uživo u “Zadruzi”: Ubica bio među takmičarima

Balkan je i dalje duboko uzmeniren zbog stravične smrti pevačice Jelene Marjanović, ali i presude suda po kojoj je njen suprug Zoran Marjanović počinio to zlodelo. Ceo region je godinama pratio istragu, a potom i suđenje ubici, a iz dana u dan su izlazili novi jezivi detalji.   

Jedan od najintrigantnijih trenutak,a koji je ulivao jezu u kostima, bio je taj što je Zoran Marjanović učestvovao u prvoj sezoni rijalitija Zadruga, a tada je nastao jedan od najšokantnijih trenutaka zabeleženih u najgledanijem rijalitiju.

  “ALEKSANDRA IMA UROĐENI POGLED ZA ZANAT KOJIM SE BAVILA!” Kristijan Golubović nikad suroviji o Nikolićevoj

“NAPRAVILI ŽELJKA NA WC ŠOLJI” Isplivao video koji OTKRIVA ISTINU o intimnom odnosu Miljane i Ivana u Parovima

PROVALJENA JE! LAŽE! Pronađene nove TAJNE PORUKE! Sad je sve JASNO! “Ona njemu sve posvećuje!”

Naime, Marjanović je u “Zadruzi” u razgovoru sa Lepim Mićom otkrio šta je rekao ćerki nakon što je pronađeno Jelenino telo.

– Ti i ja smo ostali, a kada smo krenuli za njom, više je nije bilo. Sutradan je policija pronašla, nju je napao neki zlikovac. Majka je poginula od strane zlikovca. Dete je ostalo bez teksta – govorio je Marjanović tada, pa dodao:

– A ko je zlikovac? I sad da bih joj objasnio, na Jutjubu sam našao neka hapšenja naše policije pa sam joj objašnjavao vidiš ovo je zlikovac, hapse ga i vode ga u zatvor. Ona ima veliku želju da ti zlikovci nikada ne izađu napolje. Svaki dan čeka “je l’ ima na televiziji, je l’ su prikazali tog”. Dete očekuje tu pravdu i svaki dan pita za to. Rekao sam joj da na tome radi vrhunski tim naše policije, bićemo strpljivi, oni će to rešiti…

Zoran Marjanović
Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

Nakon Zoranovog hapšenja oglasio se i Lepi Mića, kome je Marjanović sve to ispričao, i to baš za portal Srbija Danas.


– Sada sam slušao izjave advokata i vidim da su jako ljuti i nervozni. Očekivao sam i jedno i drugo. Jedno je da ja nekoga poznajem i u šta hoću da verujem. Vreme će pokazati sve. Ima u zatvoru ljudi koji nevini leže – rekao je Lepi Mića za “Srbiju Danas” i dodao:

Lepi-Mića
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

– Zoran Marjanović je po 24 sata provodio sa Jelenom. On je čudan čovek, kratak, jasan i po malo odsutan. O čemu god da smo pričali bio je povučen u sebe. Previše je brinuo o njoj, želeo je na sve načine da ona postane popularna. Uvek je on odlučivao o tezgama, on je želeo od nje da napravi zvezdu. Ja kao neko ko je poznavao Jelenu i Zorana verujem u odluku suda, iako mi neke stvari nisu jasne.

Snimak razgovora Marjanovića i lepog Miće  možete da pogledate u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.