DETALJI POŽARA U MOKRINU: Majka stradala u plamenu, dok je sin teško povređen

 DETALJI POŽARA U MOKRINU: Majka stradala u plamenu, dok je sin teško povređen

Foto: Profimedia

Ženska osoba stradala je jutros u požaru koji je izbio u kući u Mokrinu kod Kikinde, dok je muškarac zadobio teške telesne povrede u vidu opekotina i inhalatornih povreda zbog kojih je iz kikindske bolnice prebačen u Klinički centar Vojvodine u Novi Sad.

Identitet poginule žene još nije poznat, ali se pretpostavlja da su u pitanju majka i sin.

Povređeni muškarac je vozilom Hitne pomoći najpre prebačen u Opštu bolnicu u Kikindi gde mu je ukazana pomoć, ali je posle, zbog težine povreda, prebačen u KCV u Novi Sad, na dalje posmatranje i lečenje.

– Muškarac (47) je teže povređen. Prema prvoj proceni, ima opekotine na oko 50 odsto površine kože tela. Ima i inhalatorne povrede izazvane dimom i vatrom, pa je poslat u Klinički centar Vojvodine. On je intubiran, u stabilnom je, ali kritičnom stanju, zbog povrede pluća i opektona koje ikma po celom telu – rečeno je medijima u Opštoj bolnici u Kikindi.

U Policijskoj upravi u Kikindi samo su potvrdili da se požar dogodio, a da će se okolnosti koje su dovele do izbijanja vatre znati tek nakon završenog uviđaja koji je u toku. Prema nezvaničnim infomacijama, požar je izbio jutros, a lokalizovali su ga vatrogasci koji su intervenisali sa dva vozila.