DETALJI HORORA U PANČEVU! Trudnicu pregazio mladić sa PROBNOM dozvolom, imao je alkohol u krvi

 DETALJI HORORA U PANČEVU! Trudnicu pregazio mladić sa PROBNOM dozvolom, imao je alkohol u krvi

Foto: SrbijaDanas/Saša Džambić/Shutterstock

Mladić (19) vozač koji je sinoć oko 23 sata u Banatskom Novom Selu udario trudnicu (24) koja je bila u osmom mesecu trudnoće, imao je probnu vozačku dozvolu i vozio je automobil sa 0,55 promila alkohola u krvi.

Prema nekim informacijama, sumnja se da trudnica (24) kao vozač električnog trotineta nije postupila po pravilima saobraćaja (pravilo desne strane) i udarila je u levi bočni deo putničkog vozila “reno megan” koji je mladić vozio pod dejstvom alkohola 0,55 promila sa i probnom vozačkom dozvolom.

– Ona je bila u 8 mesecu trudnoće i prevezena je do Opšte bolnice u Pančevu gde joj se stanje iznenada pogoršalo i oko jedan sat ujutru je došlo do pobačaja – kaže izvor.

Na mesto nesreće odmah su izašli Saobraćajna policija i zamenik OJT Pančevo. Daljim radom ustanovljeno je da je vozač nakon saobraćajne nezgode napustio lice mesta, ali se ubrzo potom vratio na mesto nezgode gde je i zatečen po dolasku patrole.

Dežurni zamenik OJT u Pančevu je naložila da se putničko vozilo privremeno oduzme radi veštačenja i da se protiv vozača automobila podnese krivična prijava. Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti sproveden na saslušanje u OJT u Pančevu. On je prema saznanjima priznao da je udario trudnicu.

– Stanje trudnice je stabilno, zadržana je u Opštoj bolnici zbog mogućnosti nastupanja komplikacija – dodaje izvor.

Pročitaj još

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *