DETALJ TUČE KOJI JE PROMAKAO! Ovaj POTEZ vodi direktno do MOMENTALNOG IZBACIVANJA – Odluka ŠEFA…

 DETALJ TUČE KOJI JE PROMAKAO! Ovaj POTEZ vodi direktno do MOMENTALNOG IZBACIVANJA – Odluka ŠEFA…

Foto: Instagram prinscreen/zeljkomitrovic/YT printscreen/Zadruga Official

Rano jutros, u Zadruzi je došlo do žestokog okršaja između Roberta Mitrovića i Bože Džounsa. 

Njih dvojica su iznosili gnusne uvrede na račun jedan drugog, nakon čega je došlo do fizičkog kontakta između dvojice zadrugara. Robert je prvi skočio na Božu, a svemu je svedočila Sanja Grujić koja je pokušavala da smiri situaciju, međutim bezuspešno.

Boža Džouns, Robert Mitrović
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official


Mitrović je Džounsu u jednom momentu prišao s leđa i uhvatio ga oko vrata, a potom ga je podigao i izbacio ga napolje, te nastavio okršaj sa njim. Obezbeđenje je reagovalo munjevitom brzinom, a tada su i ostali zadrugari primetili komešanje. 

Iako ih je obezbeđenje fizički razdvojilo, njih dvojica su nastavili verbalno da se prepucavaju, vređaju i prete, a otišli su toliko daleko da su se vređali na nacionalnoj i rasnoj osnovi, što je strogo zabranjeno!

– Sa mnom se druže nećeš igrati! J*baću ti mrtvu mater u usta! – rekao je Boža, a potom se Robert ponovo zaleteo na njega, međutim obezbeđenje je uspelo da ga uhvati. 

– Dođi ‘vamo, mamu ti cigansku j*bem! – izgovorio je Džouns, a onda je nastao muk i posle nekoliko sekundi su svi zadrugari zaurlali uglas: 

– Au Božo, vređanje na nacionalnoj osnovi… 

Budući da je ovaj vid vređanja najstrože zabranjen, očekuje se da Boža Džouns bude adekvatno kažnjen, kao i Robert Mitrović s obzirom na to da je nekoliko puta fizički nasrnuo na cimera. Odluka Velikog šefa se još čeka. 

Pročitaj još