“DELOVAO JE NERVOZNO I BESNO!” Komšije progovorile o POKOJNOM Vidoju: “NAJEŽIM SE KAD SE SETIM…”

 “DELOVAO JE NERVOZNO I BESNO!” Komšije progovorile o POKOJNOM Vidoju: “NAJEŽIM SE KAD SE SETIM…”

Srpski istoričar Vidoje Ristović iznenada je preminuo, a mediji prenose da je životnu bitku izgubio na stolu za masažu.

Voditeljka Nikolina Pišek i pokojni Vidoje Ristović imali su stan na Vračaru u kojem su najčešće boravili prilikom posete Beogradu.


Komšije su bile šokirane vešću da je Vidoje iznenada preminuo, ali i ističu da on nije preminuo u stanu, jer bi to sigurno čuli i videli, a ne saznali iz medija.

  • Malopre smo pročitali da je Vidoje preminuo. Tuga, mlad čovek. U poslednje vreme nam je delovao da se malo zapustio, dosta se ugojio. Videla sam ga, čini mi se, pre dva dana. Stajao je tu pred zgradom i pušio tompus, mislim da je čekao nekog. Delovao je nervozno i besno, kao da negde žuri. Sećam se da je pogledao u sat, evo i sad se naježim kad se toga setim. Ja sam tada krenula na pijacu. Evo, i sad stoji opušak ispred zgrade. Nikolinu nisam duže vreme videla ovde, verovatno je u Hrvatskoj. Mnogo mi je žao nje, njoj je sad najteže. Ona se uvek lepo javljala, šetala je kuče tu po kraju. U stanu se ta tragedija nije desila sigurno, mi bismo to znali, dolazila bi i Hitna pomoć. Verovatno je bio negde van stana. Baš ih je poteralo nešto – prvo ona nesreća s gasom u Hrvatskoj, sad ovo. Užas – rekla komšinica iz zgrade koja je insistirala na anonimnosti.

U obližnjim kafićima ističu da su viđali pokojnog Vidoja i njegovu suprugu.

  • Dolazio je, bio nam je čest gost. Bio je galantan, uvek je ostavljao bakšiš. Često mu je društvo pravila i žena s kučetom. Malopre smo čuli šta se desilo i baš nam je žao – rekao je jedan od zaposlenih u kafiću, koji se nalazi na manje od 100 metara od zgrade gde je Ristović živeo.