DEJAN ZAPREPASTIO: U noći velikog finala otkrio koga zapravo podržava – Evo kome ide glas pobednika Zadruge 5!

 DEJAN ZAPREPASTIO: U noći velikog finala otkrio koga zapravo podržava – Evo kome ide glas pobednika Zadruge 5!

Foto: Srbija Danas

Nakon dugih devet meseci borbe, kraha i rađanja novih ljubavi, puno suza i drame, ali i smeha, veliko superfinale održaće se večeras sa početkom u 21 čas. 

Devet meseci unazad živimo, ležemo i budimo se, plačemo i smejemo uz učesnike rijalitija “Zadruge 6”, a za samo tri sata saznaćemo ko je onaj koji je pobrao najviše simpatija milionskog auditorijuma televizije Pink i najgledanijeg rijalitija ikada.

Pred samo finale, za Pink.rs svoje utiske o ovogodišnjoj sezoni preneo je Dejan Dragojević, prošlogodišnji pobednik ovog šou programa!

Kako ti se čine superfinalisti, da li smatraš da su svi tu zasluženo?

Dejan Dragojević
Foto: Srbija Danas

– Pa onako, mislim da su neke diskvalifikacije dale na prednosti određenim ljudima da se nađu tu u samom finišu a smatram da im nije mesto jer su lažovi, foliranti i nekoliko sezona zaredom pokazuju isto ali i pokazali su da se ne mogu promeniti na bolje tako da ne znam ko to voli.

Kome ide tvoja podrška i zbog čega?

– Podrška sam mom Zetu, mojoj Patrolnoj šapi, a favoriti za pobedu su Bilal, Ivan, Ana, Janjuš jedine osobe sa napretkom kroz sezonu a da se podrška njihova ne izblamira ako neko od njih pobedi i da narod napolju nema kontra reakciju jer je ovo pobednik naroda a ne Zadrugara, a narod je trenutno strog.

Kako opisuješ šestu sezonu i po čemu se razlikuje od drugih?

– Šestu sezonu opisujem kao dosta lažnih emocija jer su imali po 3-4 u roku od 10 meseci, dosta laži, spremni na sve za superfinale… Spremni su na sve, ali ne iskreno nego na silu.

Po čemu smatraš da si se ti izdvojio od svih ostalih pobednika?

– Mislim da je svaki pobednik do sad bio jedinstven, naše životne teme su nas istakle jer su bile iskrene i promenljive bez da smo kalkulisali… Ja sam izdvojen jer sam jedini muškarac koji je pobedio.

Filip Car
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Šta po tebi treba da poseduje pobednik šeste sezone i u kome vidiš te osobine? 

– Nijedna osoba nema te osobine, ali ono što su pokazali je dovoljno da se izdvoji Bilal, Ivan, Ana, Janjuš… potrebne su promene, napredak, iskrena osećanja… Oni su ostali dosledni onome što su oni.. Bilal Koketa, Ana dostojanstvena, Ivan veran odan, Janjuš se klonio svojih najvećih stvari a to je Maja jer je ipak zbog nje promenio život, a sad joj je odoleo i ostao je da se bori za ćerku.

Kakvo je tvoje mišljenje o plasmanu Aleks i Cara, šta im predviđaš?

– Što se tiče njih, ne znam neki im je Hairli… ako budem iskren biće da sam ljubomoran ili ne znam šta… Ali za 7 dana ćete čitati kao i svake godine isto… Šta da predvidim devojci koja je svom momku napakovala policiju i šta da predvidim momku koji je rekao sa kim mu je sve devojka povezivana sa ozbiljnim ljudima… rekli su sami o sebi… OVO NISU MOJE REČI… Njihove porodice su pričale o njima kroz celo učešce, to nije moja briga, ne ulaze u moju kuću – zaključio je Dejan Dragojević.

Aleksandra Nikolić
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.