DEJAN NIKADA NIJE BIO VOLJEN: Konačno palo priznanje! Ispaljen RAFAL po Aleks zbog Dragojevića!

 DEJAN NIKADA NIJE BIO VOLJEN: Konačno palo priznanje! Ispaljen RAFAL po Aleks zbog Dragojevića!

Tokom “Nominacija” došlo ke do svađe učesnika Uroša Ćertića i Aleksandre Nikolić, kad je on odlučio da joj žestoko odgovori na nominaciju.

– Aleks je bila na poštedi, a Dejana nikada nisam voleo. Nisam ga podržavao, govorio je Staniji ružne stvari, Janjušu da nema dete. Karma je kučka, dobio je ono što je zaslužio. Da ja nisam dobar sa Davidom, od prvog dana bih te rokaso. Maju si napadala da se meša u druge brakove, a ti si se mešala u Janjušev. Đuskala si sa Kristijanom, a onda dobila pedalu od Filipa. Tvrdim da ti se neko u ovoj kući dopada. Skandalno si se oblačila, a sada zameraš kada se neko oskudno oblači. Dejan je jedino uticao na tebe, kada je u pitanju oblačenje. Prošle godine si zauzeta ušla, a sviđao ti se Mensur. Na kraju si došla do toga da budeš sa Dejanom, koji je bio glavni rijaliti igrač. Nisam kazao da radiš za pare, ali si bila sa takvim devojkama. Jedna žena mi je rekla da si bila u Marbelji, bez jednog dana radnog staža – rekao je Uroš.

– Da mene nije bilo ti ne bi bio prvi na svim listama. Ti si moj fan i ti si mene pratio i pratio si me otkako sam se pojavila. Drago mi je da si gledao kako poboljšavam i nadograđujem sebe – istakla je Aleks.

– Aleksandra, ništa ti nisam uzeo, nikad sam ti uzeo kovčeg. Aleksandrra, da nije bilo mog minimlanog druženja, ne bih rekao ove stvari – rekao je Ćertić.

Detaljnije pogledajte u videu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *