“DEJAN IGRA PRLJAVU IGRU! NJIHOVA LJUBAV NIJE PRAVA!” Lepi Mića osuo paljbu po Dragojeviću i Aleksandri

 “DEJAN IGRA PRLJAVU IGRU! NJIHOVA LJUBAV NIJE PRAVA!” Lepi Mića osuo paljbu po Dragojeviću i Aleksandri

U novom izdanju radio emisije “Aktivnost”, voditelj Ivan Marinković je na temu odnosa Aleks Nikolić sa Milicom Veselinović i ostalim ukućanima, ugostio Lepog Miću, koji je oštro prokomentarisao aktuelnu temu.

  • Moram da ponovim sve, pošto se ništa nije čulo. Netrpeljivost između Dragojevića i Mikija postoji od prošle godine, to je svima jasno. Isključivo samo zbog fanova i popularnosti, zbog togba postoji neptrpeljivost – počeo je Mića.
  • To nije tačno, ja samo komentarišem kada je uhvaćen neko u laži. Ovo nema veze sa mojom netrpeljivosti prema Dejanu – rekao je Miki.
  • Ja ne govorim za tebe i Aleks, nego za tebe i Dejana – ubacio se Mića.
  • Ni to nije tačno. Ako ti kažem da to nije tako, hoćeš i dalje verovati…Boli me ku**c za Dejana – dodao je Đuričić.
  • Sa druge strane, Miki smatra da Dejan igra prljavu igru i zato spominje dronove. Mene boli ku**c kralju, ja samo pričam o onome što se ovde dešava…Odnosi Aleks i Mikija su u situaciji da kada Miki uđe sa njom u svađu, spomene pravi razlog. Da je Aleks devojka nekog drugog, ne bi bilo toga. Kad sam ja rekao da je Milica kriva za čokoladicu, napali su mene kako branim Dejana i Aleks. Vidiš kako sve dođe na svoje – besneo je Mića.
  • Dakle odnos Mikija i Aleksandre je jasan – rekao je Ivan.
  • To što štiti nekoga ko je dva puta uvalio u go**a, to je njen problem. Nikoga nisam spomenuo, spomenuo sam samo Uroša i Milicu – rekao je Mića.
  • Ako je pretpostavka da Dejan daje signale… – počeo je Ivan.
  • Onda smatram da je Aleks retardirana ako to radi, smatram da je ponižava. Kad je poslao pismo da gazi gov*a, rekao sam: “Uđi ti ovde, pa gazi gov*a”, ali džaba, neće oni da me slušaju kad ih kritikujem…Aleks je ušla ovde sama za sebe i to je to. Ja, Lepi Mića, mislim da ljubav između Dejana i Aleks nije prava. Treba da slušaju ono što ja kažem, kapiraš? Ja osuđujem i Milicu i Aleks ovde i to je to – rekao je Mića.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

“VIDELA SAM ŠTA SVE Aleks radi pod NEDOZVOLJENIM SUPSTANCAMA! Bila je sa MATORIM, potvrđujem Mikijevu priču” Šok gostovanje Šmizle u emisiji “Između dve vatre”

Pročitaj još