Dejan Dragojević zadao ZAVRŠNI UDARAC Dalili i Mujićima: Poručio im da nađu advokata – “PAKAO ŽIVOTA”

 Dejan Dragojević zadao ZAVRŠNI UDARAC Dalili i Mujićima: Poručio im da nađu advokata – “PAKAO ŽIVOTA”

Foto: Youtube printscreen/Srbija Danas/Zadruga/Blic/Hype.tv/

Dejan Dragojević je gostovao u autorskoj emisiji portala Srbije danas “Sa Ivanom” koju uređuje i vodi naša novinarka Ivana Rančić.

Pobednik “Zadruge” i odnedavno voditelj progovorio je iskreno u našoj emisiji o različtim aspektima svoje prošlosti, šta radi u sadašnjosti i šta očekuje od budućnosti. Posebno intrigantan deo ticao se razgovora o Dalili Dragojević, njegovoj bivšoj ženi, raspadu braka koji se dogodio tokom “Zadruge 5” i kako Deki gleda sada na čitavu nemilu situaciju. 

Naša Ivana je pitala Dejana da li sada iz ove pozicije smatra da je njegova porodica bila u pravu u svim stvarima što su tvrdili za Dalilu.  

– Kako ne. To se vidi. To se znalo odmah. Bili su u pravu za sve. Oguglasao sam na to što ona i dalje drži moje prezime. Kada sam pričao sa sudinicom da li da je tužim, objasnila mi je da svako može promeniti prezime kada hoće. Ti da odeš sutra u opštinu možeš da promeniš i ime i prezime. Eto meni su rekli da sam Zijad, iako nemam dokaz da to dokažem u ličnoj karti – rekao je Dejan. 

Emina Mujić, Dalilina majka, nakon izlaska prve Dejanove emisije u kojoj je gostovao čuveni Karamujić, izjavila je da očekuje izvinjenje od Dejana jer je uvredila i nju i Husu. Našu novinarku je zanimalo kako to komentariše.    

Dejan Dragojević

– To ne komentarišem. Nemam šta ja kome da se izvinjavam. Sve što sam rekao, potpuno stojim iza toga. Postoje advokati, postoje sudovi, pa izvolite, gospodo, ako vam nešto smeta. Svaku reč potvrđujem. Kada se neko osili prema meni, a nije bilo potrebe, onda se osilim i ja prema njima mnogo, više i mnogo jače. Možda ih to boli, ali to je istina – tvrdi Dejan.  

Ivana ga je podsetila da je Huso, Dalilin otac, bio na njegovoj strani tokom njegovog učešča u Zadruzi.

– Ne zanima me taj čovek. Sve je to ogranak ispod ploda. Sve je to vezano. Ne interesuje, ne zanimaju me ni tiktokeri, ni nar**omani, ni vucibatine. Sve to ostavljam iza sebe – rekao je Dejan.

Dejan Dragojević

Ivana ga je pitala kako sad gleda na iskustvo neuspešnog pokušaja vantelesne oplodnje kroz koje je prošao sa Dalilom.

– Ne pamtim ga uopše. Mnogo bi bilo teže da smo se ostvarili. To bi bio pakao života. To bi bila smrt – rekao je Dejan,.   

Ceo intervju u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas