DEJAN DRAGOJEVIĆ STIŽE U ŠIMANOVCE! Zadrugari ne prestaju da ga spominju, odlučio se na suočavanje!

 DEJAN DRAGOJEVIĆ STIŽE U ŠIMANOVCE! Zadrugari ne prestaju da ga spominju, odlučio se na suočavanje!

Foto: Youtube Printscreen/Dejan Dragojevic/Zadruga Official

O pobedniku pete sezone Zadruge, Dejanu Dragojeviću, čini se da se više priča i piše otkako nije deo rijalitija, a sve je počelo na samom početku šeste sezone, kada ga je tadašnja devojka Aleksandra Nikolić skoro prevarila sa Filipom Carem

Dejan je video šta se sprema, te da postoji velika mogućnost da po drugi put zbog istog muškarca izgubi svoju partnerku, pa je javno raskinuo sa Aleksandrom i pre nego što je ona ušla u odnos sa Filipom. 

Ubrzo nakon raskida, Dejan je upoznao devojku iz Gornjeg Milanovca, do tada nepoznatu javnosti Jovanu, koju je javno pokazao tek na dočeku pravoslavne Nove godine, na nastupu Jelene Karleuše u jednom beogradskom klubu. 

Dejan Dragojević
Foto: Instagram printscreen/jully_pandora3

O Dragojeviću ne prestaje da se piše poslednjih dana i zbog toga što je nakon nekoliko godina odlučio da javno prizna da je prešao u islam, i to na putu u Medini gde je boravio nekoliko dana. 

Dejana zadrugari često spominju, naročito u kontekstu sa Aleks Nikolić, a Dragojević je već nekoliko puta istakao da ga rijaliti više ne zanima, te da nećemo imati priliku da ga gledamo u aktuelnoj sezoni. Ipak, Dejan neće da ćuti na sve gorepomenute teme pa je prihvatio poziv da se pojavi u Šimanovcima, i pred kamerama emisije Amidži šou odgovori na sva pitanja koja interesuju domaću javnost. 

Dejan Dragojević
Foto: Instagram printscreen/amigshow

Dejan će u emisiji gostovati sutra uveče, a kako će se nakon toga održati žurka u Zadruzi, brojni fanovi se ipak nadaju da će Dragojević ući u Belu kuću. Da li će im se želja ostvariti, saznaćemo sutra. 

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.