“DEJAN ĆE OPET LUPATI GLAVU FLAŠAMA!” Dok kamere nisu snimale Aleks radila OVO sa NJIM – uhvaćeni na DELU

 “DEJAN ĆE OPET LUPATI GLAVU FLAŠAMA!” Dok kamere nisu snimale Aleks radila OVO sa NJIM – uhvaćeni na DELU

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Aleksandra Nikolić ove sezone je ušla u “Zadrugu” kako bi obezbedila sebi bolji život i materijalno se obezbedila. Iako Dejan Dragojević nije bio srećan što će se razdvojiti od svoje izabranice, pružio joj je podršku i ispratio je u rijaliti.

Milioni gledalaca posmatraju svaki njen korak i prate da li će napraviti neku grešku i povrediti Dejana. Iako ga Aleks svakodnevno pozdravlja i poručuje mu da ga voli, fanovi su primetili da flertuje sa muškarcima u Beloj kući.

Društvenim mrežama kruži slika na kojoj se vidi kako Aleksandra upućuje poglede Marku Markoviću. Njih dvoje su se posmatrali i smeškali se jedno drugom tokom podele budžeta.

Aleksandra Nikolić, Marko Marković
Foto: Facebook printscreen/Zadruga-Pink.rs

– Vidim ja da će Deki opet flašama u glavu. Toliko o tome da se Bujanovka ne loži na Markovića – napisali su fanovi u opisu fotografije.

Marko Marković važi za jednog od najvećih zavodnika u Beloj kući. Od početka rijalitija flertuje sa Milicom Veselinović i Anitom Stanojlović, ali najviše mu je za oko zapala Maja Marinković. Ostaje nam da ispratimo sa kojom devojkom će se upustiti u ljubavni odnos.

BONUS VIDEO: TOP 5 SUKOBA Kristijana Golubovića