DEČKO POZNATE RIJALITI UČESNICE IZREŠETAN U BEOGRADU: Napadač ga čekao u zasedi, pa otvorio vatru (FOTO)

 DEČKO POZNATE RIJALITI UČESNICE IZREŠETAN U BEOGRADU: Napadač ga čekao u zasedi, pa otvorio vatru (FOTO)

Foto: Shutterstock

Nemanja S. (30) teško je ranjen nakon što ga je u sredu nepoznati napadač ranio hicima iz vatrenog oružja u leđa, noge i zadnjicu, i to ispred kuće njegove devojke Jelene Milovanović, zvane Kobra, inače bivše rijaliti učesnice.

Pucnjava se dogodila u beogradskom naselju Resnik kada se Nemanja S. dovezao kolima do kuće svoje izabranice.

Čekao u zasedi

– Kada je izlazio iz auta, napadač, koji ga je najverovatnije čekao u zasedi, otvorio je vatru. Izrešetao je Nemanju koji mu je bio okrenut leđima, a potom je u automobilu marke BMW pobegao. Pucnjava je odmah prijavljena policiji, a patrola je na auto-putu kod “Laste” uočila sumnjivi BMW, kojim je upravljao M. D. U trenutku zaustavljanja, suvozač je izleteo iz kola, preskočio rampu na auto-putu i pobegao – kaže izvor iz istrage:

– Žrtva je pogođena sa četri ili pet hitaca u noge, leđa i zadnjicu i sumnja se da je na njega pucano kada se leđima okrenuo ka ulici, a licem ka kapiji koju je krenuo da otvori. Pošto je pogođen, on je pao i u lokvi krvi počeo da zapomaže i jauče. Tada je iz kuće izašla njegova devojka i pozvala Hitnu pomoć.

Istražitelji utvrđuju motiv pucnjave, a ranjeni mladić ima dosije i stari je znanac policije.

– Nemanja je navodno 10 godina bio u zatvoru i to zbog pokušaja ubistva, a početkom prošle godine je izašao na slobodu. Sumnja se da se tada povezao sa ozbiljnijim ljudima iz kriminalnog miljea, pa je izgleda došao i u sukob sa suprotstavljenom ekipom – kaže izvor upoznat sa slučajem i dodaje da nije isključeno ni da se Nemanja našao usred sukoba za prevlast na narko-tržištu u beogradskom podzemlju.

– Drugi mogući motiv jesu neki raniji neraščišćeni računi vezani za taj pokušaj ubistva zbog kog je robijao – objašnjava sagovornik.

Žitelji Resnika ispričali su da je Nemanja veoma problematičan mladić, a lepe reči nemaju ni za njegovu devojku Jelenu Kobru.

– Čuli smo da se odavno bavi prodajom narkotika, da je diler u kraju, i da često upadao u razne neprilike. I njegova devojka je problematična, a iz njenog dvorišta se često čuje buka i policija je svako malo kod njih, a raspituju se i kod suseda o njima – kaže jedan komšija, dok drugi dodaje:

– Nemanju je izrešetao napadač, navodno dok je izlazio iz kola. Devojka sa kojom je Nemanja u dugoj vezi pozvala je policiju i Hitnu pomoć.

Traže BMW

Meštani navode i da je u sredu bilo opsadno stanje u njihovoj ulici.

– Policija je zatvorila celu ulicu, tražili su čaure, saobraćajne patrole su tražile i automobil BMW u kom je napadač pobegao. Čuli smo nekih sedam ili osam hitaca, a komšija je pogođen sa četri metka. Mislimo da je neko hteo da ga ubije i da to nije samo opomena. Da je bila opomena gađali bi ga u noge, a ne ovako, izrešetali ga po celom telu.

Kako saznajemo, na mestu pucnjave navodno ne postoje kamere za video-nadzor, što otežava potragu za osumnjičenim i njegovim pomagačem.

Kobra pretukla starletu u “Maldivima”

Jelena Milovanović, devojka ranjenog Nemanje S. 2015. godine je učestvovala u rijalitiju “Maldivi”, koji se emitovao na TV Hepi.

Kako su ranije mediji prenosili, ona je u rijatiju bila poznata pod nadimkom Kobra i kao učenica u programu se zadržala jedva 24 sata, jer je disfalifikovana nakon što je pretukla drugu učesnicu, Anabelu Šćekić Tigricu, a za svega jedan dan uspela je da se posvađa sa svima u rijalitiju.

Kako su ranije pisali mediji, Jelena Kobra je isticala da se druži sa opasnim momcima, a u rijalitiju je glasno svima rekla “da su se uplašili od nje”.

– Koji ste vi ku**c da se tako ponašate, iskompleksirani patuljci. Šta ste se us*ali, gde ste pi*ke, stigla je Kobra! – vikala je Jelena u rijalitiju.

Koliko je zabavna nije stigla da pokaže, jer je zbog svoje eksplozivne prirode izbačena verovatno mnogo pre nego što se nadala. Ona je tada govorila i da ima dečka, čije ime je istetovirala na svom telu, ali nije želela da otkrije njegov identitet, tvrdeći da je i on poznata ličlnost. Inače, ona je istaicala da je uvek u društvu “opasnih frajera, punih love”.