DEČAK-UBICA NA OVAJ NAČIN POVEZAN SA DVOJICOM MONSTRUMA Jeziva podudarnost: Svi su uradili istu stvar

 DEČAK-UBICA NA OVAJ NAČIN POVEZAN SA DVOJICOM MONSTRUMA Jeziva podudarnost: Svi su uradili istu stvar

Foto: Srbija Danas/Društvene mreže

Dečaka ubicu (14), koji je 3. maja u OŠ “Vladislav Ribnikar” na Vračaru u Beogradu ubio devetoro vršnjaka i radnika obezbeđenja, muškarca (33) koji je neutvrđenog dana u drugoj polovini jula ubio tiktokerku Nou Milivojev (18) i Brajana Volša (46) optuženog u Americi za ubistvo supruge, Beograđanke Ane Volš, povezuje pretraga na internetu pre stravičnih zločina koje su počinili!

Telefoni i računari

Naime, svu trojicu, zanimalo je kakva ih sudbina čeka i koliku kaznu za zločine koje su počinili mogu da dobiju.

– Dečak ubica priznao je da ga je zanimalo “šta ga čeka” i da je zbog toga pre zločina počinjenog 3. maja, na internetu pretraživao da li u Srbiji postoji kazna doživotnog zatvora. Navodno, nije znao da zbog toga što je u vreme izvršenja ubistva imao 13 godina, po zakonu nije krivično odgovoran – otkrio je nedavno sagovornik Kurira.

Gotovo identična pretraga, navodno je otkrivena i u računaru muškarca (33), koji je u pritvoru zbog sumnje da je neutvrđenog dana između 17. juna i 6. jula kada je uhapšen, u svom stanu u centru Beograda udavio, a potom raskomadao telo svoje partnerke, tiktokerke Noe Milivojev.

– Nakon što su pregledani telefon i računar osumnjičenog, inače IT stručnjaka, otkrivena je jeziva podudarnost, ne samo sa pretragom dečaka ubice, već i sa onim što je na internetu pre zločina zanimalo i Brajana Volša, koji se sumnjiči da je u porodičnoj kući u Kohasetu u Americi, takođe ubio, a potom raskomadao svoju partnerku, Beograđanku Anu Volš – dodaje sagovornik.

Ana Volš
Foto: Facebook

Kako se ranije pisalo, tokom istrage je za dečaka ubicu otkriveno da je mnogo vremena provodio na internetu i da je pratio dokumentarce o masovnim ubistvima u školama u Americi, ali i da se dopisivao na čet rumovima sa ljudima koji su, kao i on, igrali jednu nasilnu video-igricu.

 Bolesni mozgovi

– Nema sumnje da je reč o iskrivljenim mozgovima, kojima je zajedničko to što su puno vremena provodili na internetu, koji im je bio glavni izvor informacija. Osim toga, jasno je da ih zločini koje su počinili nisu puno potresli, već da su sva trojica zapravo tražila način da se izvuku, odnosno da su brinuli samo za svoju budućnost – objašnjava sagovornik.

Prema njegovim rečima, za razliku od učenika sedmog razreda koji je počinio masakr u školi na Vračaru, tako što je iz pištolja pucao u vršnjake i radnika obezbeđenja, druga dvojica su internet koristili i da pronađu način “kako da se reše tela”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *