Deca sa obale su VRIŠTALA: Pred glumicu Tanju Bošković u Jadranskom moru izletela “SILNA ZVER”!

 Deca sa obale su VRIŠTALA: Pred glumicu Tanju Bošković u Jadranskom moru izletela “SILNA ZVER”!

Foto: ATA images

Nesebično je govorila o svim anegdotama iz svog života, pokušavši da pošalje snažnu poruku.

Čuvena glumica Tatjana Tanja Bošković, pored mnogobrojnih nagrada koje su joj dodeljene za sva glumačka ostvarenja, pored višedecenijske ljubavi i pažnje koju zavređuje kod publike koja je obožava, divi domaće kinematografije dato je još jedno priznanje – priznanje počasne građanke Herceg Novog.

Tanja je odlučila da svoje slobodno vreme provede upravo na obali pomenutog grada, uživajući u suncu, pored vode, dok su meštani, mahom deca sa oduševljenjem pozdravljala glumicu. Takođe, u razgovoru sa novinarskom ekipom koja je imala želju da se sa glumicom priseti njenih uspomena, otkriveno je mnoštvo anegdota, a bilo je reči i o susretu sa “silnom zveri”, što je privuklo pažnju svih prisutnih. Evo o čemu je reč. 

Tanja Bošković
Foto: ATA images

– Ovaj deo primorja je divan, a treba da se očistimo od nekih stvari koje su nas davile prethodnih godina i na dobrom smo putu da sve ovo postane milina. Znate kako, ja baterije punim u samoći. Uživam kada je celo more “moje”. U ranim jutarnjim časovima, nema nikoga, no međutim, sa prijateljicom sam plivala polovinom jula i odjednom ugledala pravo čudo koje mi se nikada nije desilo. Najpre jedan crni delfin, potom jedan sivi i za njima dva delfinčića… Ovde u moru, to je u meni izazvalo uzbuđenje, kako da vam kažem, to je silna životinja, silna zver… Međutim toliko sam miline osetila, deca su počela da vrište: “Delfini, delfini”… Vi prosto nekada ne morate ni da brinete o ovakvim stvarima, jer Gospod se pobrine za takve stvari, za lepotu, uzbzdljivost i razne stvari. Nije letovanje odlazak u kafanu, prejedanje, beskonačno ležanje i upropašćavanje svoje kože – rekla je Tanja i podelivši ovakvu anegdotu, poslala snažnu poruku o kojoj treba razmišljati.

Glumica je govorila još dosta toga zanimljivog, jer od nje se ništa drugačije i ne očekuje, a šta je sve to čuvena Tanja podelila i šta je sve poručila deleći svoja iskustva, poslušajte u narednom videu.