“DAO SAM REČ MITROVIĆIMA I KRISTINI!” Kristijan NA SVE NAČINE pokušava da se VRATI u Zadrugu!

 “DAO SAM REČ MITROVIĆIMA I KRISTINI!” Kristijan NA SVE NAČINE pokušava da se VRATI u Zadrugu!

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Bivši zadrugar Kristijan Golubović se nakon diskvalifikacije iz Zadruge 6  posvetio privatnom životu i biznisu. Očekuje treće dete, ali kako Rijaliti plus saznaje, na sve načine pokušava da se umili produkciji TV Pink i vrati se u „belu kuću“ kako bi zaradio novac, ali i ispunio obećanje koje je dao na potpisivanju ugovora, a koje se tiče nesvakidašnjeg koncepta njegovog učešća.

Izvor blizak Goluboviću za Rijaliti plus otkriva da se bivši stanovnik Imaginarijuma kaje zbog načina na koji je napustio rijaliti i ne gubi nadu da će se uskoro ponovo naći u trci za 50.000 evra.

Kristijan Golubović, Kristina Spalević
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić


– Kada je prošlo nekoliko dana nakon skandala i diskvalifikacije, Kristijan je shvatio kakvu je grešku napravio. Na prvom mestu iz finansijskih razloga jer je Kristina trudna, a dete i novi život koji su započeli i organizovali, pored ljubavi, zahteva i materijalna sredstva – počinje izvor, i dodaje:

– Kako je s Mitrovićem u prijateljskim odnosima, on pokušava na sve načine da nađe rešenje i vrati se u Zadrugu. Izuzetno mu je žao što je ostao bez honorara, a na sve to mora da zaradi 50.000 evra kako bi vratio pare produkciji na ime diskvalifikacije i kršenja pravila ponašanja, a najviše žali što nije realizovao ideju koja se ticala snimanja njegove svadbe sa Kristinom i njenog porođaja. Kristijan se na sve moguće načine trudi da se vrati u „belu kuću“ i nastavi tamo gde je stao – navodi izvor.

Bivši zadrugar je potvrdio ova saznanja, kao i to da je spreman da se vrati u Šimanovce.

Milica-Mitrović,Zeljko-Mitrović
Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

– Postoji želja za povratkom i mi smo spremni. Nisam ja u fazonu uzimala-davala, a Željko i ja smo u odličnim poslovnim i privatnim odnosima – počinje Kristijan, i dodaje:

– Posle svega radi mi i savest, kao i data reč Mitrovićima i mojoj supruzi. Ove godine smo imali sasvim drugačiji koncept koji je sedam meseci apsolutno trebalo da izmeni moj, kako privatni tako i medijski život. U planu je bilo da se snima naša svadba, Kristinin porođaj i da me mediji isprate na do sada nesvakidašnji i apsolutno fascinantan način – rekao je Golubović za Rijaliti plus.

Svadba sa gostima iz spoljnog sveta

Kristijan Golubović je otkrio i plan za koji se nada da će uprkos svemu što se desilo biti realizovan na obostrano zadovoljstvo, produkcije i njegove porodice.

– Plan i želja je da Kristina i ja imamo pravu svadbu s našim gostima koji nisu deo rijalitija, i da se baš to snimi. Ja sam se prilikom potpisivanja ugovora i pismeno i usmeno sa Željkom dogovorio da se odreknem dela honorara na ime troškova za takvu svadbu. Nakon toga Kristina i ja bismo bili zajedno u Zadruzi do njenog porođaja, a medijski i pred kamerama snimalo bi se i to, što je do sada neviđeno na našim prostorima – zaključio je on.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku. 

Pročitaj još