“DAO SAM OTKAZ MILICI MITROVIĆ!” Milan Milošević PROGOVORIO O DETALJIMA: “Zadruga sam bio JA!”

 “DAO SAM OTKAZ MILICI MITROVIĆ!” Milan Milošević PROGOVORIO O DETALJIMA: “Zadruga sam bio JA!”

Milan Milošević se oglasio za SrbijaDanas, nakon što je odjeknula vest u Zadruzi da je navodno poginuo.

Podsetimo, Zvezdan Slavnić je pitao svoju bivšu ženu, Anu Ćurčić, koja je nedavno ušla u Zadrugu, dali je istina da je Milan voditelj poginuo te ga zato nema. Ona je oštro demantovala, a šta je Milan rekao  POGLEDAJTE DETALJNIJE OVDE.

Podsetimo, Milošević je otkrio pravi razlog odlaska sa Pink televizije, uz reči da navodno nije imao svoj život kao i da je sve posvetio poslu:

– Glavni razlog odlaska sa “Pinka” je nezadovoljstvo koje se nakupilo. Doneo sam odluku u trenutku kada je to bilo najbolje za mene. Rešio sam i presekao. Imao sam nekoliko dana za razmišljanje i nisam se dvoumio. Dao sam otkaz Milici Mitrović. Presabrao sam, shvatio sam da je odluka koju sam doneo najbolja za mene – rekao je voditelj za “Blic”, pa dodao:

– Mnogo aspekata je uticalo, između ostalog od 2017. godine ne spavam. Zdravstveno stanje mi je narušeno, ali ništa od toga nije konkretan razlog. Izgubio sam svoj život, radio sam i živeo samo za posao. Kada to sve stavim po strani, osetio sam da nisam deo te priče i da treba da odem. Projekat “Zadruga” sam bio ja. Trista posto sam davao sebe za rijaliti, što su mi potvrdili i moji nadređeni. Moj maksimum je doprineo tome da svaka emisija bude najgledanija – zaključio je on.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: VIKTORIJA MITROVIĆ ULAZI U ZADRUGU – Majka me se stidi! Progovorila o Marku Osmakčiću