“DANAS SU BILI OVI IZ POPISA STANOVNIŠTA…!” Dejana Dragojevića pitali KOJE JE VERE, a evo kako se IZJASNIO

 “DANAS SU BILI OVI IZ POPISA STANOVNIŠTA…!” Dejana Dragojevića pitali KOJE JE VERE, a evo kako se IZJASNIO

Dejan Dragojević, pobednik pete sezone “Zadurge” oglasio se na Instagram profilu gd eje ponovo zainteresovao svoje fanove na jednu škakljivu temu, koja se vukla tokom cele “Zadruge 5”.

Dejan se tokom rijalitija nije izjasnio da li je promeni veru zbog Dalile Dragojević, bivše supruge, od koje se još zakonski nije razveo.

Budući da je jednom prilikom rekao da zapravo nije kršten, Dejan je time otkrio da on ne može da promeni veru, budući da nije naklonjen nijednoj.

Sada ta tema oko promene vere i koje je vere Dragojević i dalje zanima javnost, a budući da Dejan to zna, oglasio se na svom Instagramu, te podelio sa svima da su došli iz popisa stanovništva.

Kako je Dejan naveo u storiju, njega su pitali koje je vere, a onda je ostavio svojim fanovima da glasaju, šta oni misle da je rekao:

– Malopre su bli ovi iz popisa stanovništva, pa treba da se prijavi koje si vere. To ću ostaviti Vama, Vi ste me izabrali da budem pobednik, izaberite i ovo. Izaberite, koje će vere biti Dejan Dragojević, kako će se prijaviti – rekao je Dejan.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

Kristijan Golubović u emisiji “Između dve vatre” PRIPRETIO Dejanu? pa najavio POVRATAK u Zadrugu